Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στόχος να τρέξει σερί

Στόχος να τρέξει σερί

img_1084


Η νίκη σε δύσκολο αγώνα ήρθε και μάλιστα με εμφάνιση που έπεισε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει κότσια και θέληση να φτάσει στο πιο ψηλό σκαλοπάτι. Πλέον η πίεση έχει μικρύνει κάπως και οι πράσινοι βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση το μέλλον. Για να βρεθούν σε ακόμα ευνοϊκότερη θέση, πρέπει να τρέξουν ένα σερί από νίκες.

Το πρόγραμμα λέει Δόξα, Σαλαμίνα, Κούκλια, Άρης, Άχνα, Ερμής. Εντάξει, όλες οι ομάδες στραβοπατάν κάποια στιγμή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το ίδιο πρέπει να κάνει και η ΟΜΟΝΟΙΑ. Αδιαπραγμάτευτος στόχος σε τέτοια παιχνίδια που η διαφορά δυναμικότητας και μεγέθους είναι σημαντική και αποδεκτή από όλους, είναι η νίκη! Οι πράσινοι λοιπόν, οφείλουν να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν για να τα καταφέρουν.

Μέσα από τους αγώνες αυτούς, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να βελτιωθεί αγωνιστικά, βελτιώνοντας παράλληλα τη θέση της στην βαθμολογία. Οι άλλοι διεκδικητές του τίτλου θα παίζουν σε αυτό το διάστημα μεταξύ τους, έτσι δεν αποκλείεται η ΟΜΟΝΟΙΑ να βρεθεί και στο ψηλότερο σκαλοπάτι αν κάνει το καθήκον της.