Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ήττα από την ΑΕΛ στον πρώτο ημιτελικό

Ήττα από την ΑΕΛ στον πρώτο ημιτελικό

Δεν τα κατάφερε στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΛ η ομάδα μας, αφού έχασε με 1-2 και έτσι στον επαναληπτικό που θα γίνει στην Λεμεσό στις 12 Φεβρουαρίου, το σύνολο του Παναγιώτη Παρασκευά θα κληθεί να τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη και παράλληλα το εισιτήριο πρόκρισης.


Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, η ΑΕΛ ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι με τον Ράφαελ και λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης με τον Τάχα Ελ Κέμπε. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημίχρονου δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.

Στην επανάληψη το παιχνίδι βρισκόταν καθ’ όλη την διάρκεια του σε λεπτές ισορροπίες. Πότε η ΟΜΟΝΟΙΑ, πότε η ΑΕΛ έψαξαν το δεύτερο γκολ που θα τους έδινε προβάδισμα. Τελικά οι “γαλαζοκίτρινοι” της Λεμεσού, εκμεταλλεύτηκαν ένα λάθος του Τάχα Ελ Κέμπε και με τον Ράφαελ βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα για δεύτερη φορά.

Το γκολ του φουτσαλιστή ήταν αυτό που έκρινε και την αναμέτρηση με την ΑΕΛ να παίρνει τη νίκη με 1-2 και το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει στην Λεμεσό.

Δείτε πως κάλυψε η ιστοσελίδα μας το παιχνίδι

 

 

 

 

 

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα: