Home TOP NEWS Κριτήρια για την πρόσληψη του νέου τεχνικού

Κριτήρια για την πρόσληψη του νέου τεχνικού


Ο Γέσπερ Γιάνσον και οι συνεργάτες του έχουν θέσει κριτήρια και καθόρισαν το προφίλ του νέου προπονητή που θα προσληφθεί για να πιάσει άμεσα δουλειά στο «Ηλίας Πούλλος».

Η εμπειρία σε ομάδα ή ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους είναι ένα από τα βασικά κριτήρια που τέθηκαν. Το γεγονός ότι θα πρέπει να ταιριάζει με τη γενικότερη φιλοσοφία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κυρίως σε ότι αφορά στην ανάδειξη νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών είναι κάτι βασικό. Ουσιαστικά αυτό που λέχθηκε είναι πως θα πρέπει ο νέος προπονητής να μπορεί να έχει καλή επαφή με την Ακαδημία της ομάδας.

Από κει και πέρα θα πρέπει να περιμένουμε ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό μυαλό να αναλαμβάνει την ΟΜΟΝΟΙΑ, να μπορεί να προσαρμόζεται και να δουλεύει με το ρόστερ του έχοντας την ικανότητα να το βελτιώνει τόσο σε ομάδικό επίπεδο όσο και ατομικό.

Πιθανόλογούμε πάντως πως θα πρόκειται για όνομα το οποίο δεν έχουμε ξανα ακούσει. Και από τη στιγμή που λέχθηκε ότι στόχος είναι ο νέος προπονητής να βρίσκεται είτε στην εξέδρα το ερχόμενο Σάββατο στο παιχνίδι με τη Δόξα, είτε ακόμα και στον πάγκο, σημαίνει ότι τις εξελίξεις θα πρέπει να τις αναμένουμε μέσα στα επόμενα 1-2 24ωρα.