Home TOP NEWS Κάντηλος: “Πρέπει να βρούμε τον σωστό προπονητή για να μπορέσουμε ν’ ανταπεξέλθουμε”

Κάντηλος: “Πρέπει να βρούμε τον σωστό προπονητή για να μπορέσουμε ν’ ανταπεξέλθουμε”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Ανδρέας Κάντηλος, μίλησε στην Digital TV και στην εκπομπή “Στην Κερκίδα” κι αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν το τελευταίο διάστημα την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά και την χθεσινή εξέλιξη με την απομάκρυνση του Σωφρόνη Αυγουστή από τον πάγκο της ομάδας μας.


Οι δηλώσεις του:

“Δεν νομίζω να ήταν έκπληξη, να μην σου πω ότι έπρεπε να γίνει πιο γρήγορα, για να μπορέσουμε ν’ ανταπεξέλθουμε και να έρθουμε σε κάποια επίπεδα επιθυμητά για όλους διότι είναι γεγονός στα τελευταία παιχνίδια η Ομόνοια έδειξε αρκετές αδυναμίες. Πρέπει να βρούμε τον σωστό προπονητή για να μπορέσουμε ν’ ανταπεξέλθουμε και ν’ ανταποκριθούμε σε αυτές τις δυσκολίες που έρχονται…”

“Δεν ξέρουμε αν ο Αυγουστή επέμενε για κάποιες προσθήκες στην ομάδα και του αρνήθηκαν… Αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε…Το θέμα για μένα είναι ότι στο θέμα στησίματος της ομάδας και της σωστής αξιολόγησης των ποδοσφαιριστών η άποψη μου είναι ότι έγιναν κάποια λάθη”.

“Δεν θα πω τώρα ονομαστικά κάποιους ποδοσφαιριστές τους οποίους πιστεύω ότι ναι έπρεπε να δώσει σημασία… Υπήρχε περίπτωση που τους χρησιμοποίησε και ήταν ικανοποιημένος και έτσι ξαφνικά ήρθε και τους άφησε εκτός ενδεκάδας. Είναι κάποια ερωτηματικά, εμείς δεν ξέρουμε διότι δεν είμαστε στις προπονήσεις να ξέρουμε τι γίνεται. Από εκεί και πέρα…από τη στιγμή που η ευθύνη είναι σίγουρα του προπονητή πιστεύω ότι η αποχώρησή του ήταν σωστή κίνηση”.

Για τους ποδοσφαιριστές δεν είναι μυστικό, η αναφορά είναι για τους Παναγιώτου και Μπασιρού.
“Είπα να μην αναφερθώ σε ονόματα, όμως, πολύ σωστά το έχεις αναφέρει είναι κάτι το οποίο έβγαζε μάτια. Διερωτήθηκα γιατί ήρθε σε κάποια φάση και δεν τους χρησιμοποιεί… Πρέπει ν’ αναφέρουμε ότι εκεί που η Ομόνοια έκανε την διαφορά και άρχισε να φέρνει τα μίλια της που λέμε ήταν βασικοί οι Μπασιρού και Παναγιώτου. Δεν γνωρίζω αν είχαν κάποιον τραυματισμό, δεν ξέρω αν η μη χρησιμοποίηση τους έγινε μετά από μελέτη του προπονητή. Από τη στιγμή που οι αξιολογήσεις του συγκεκριμένου προπονητή δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα, τότε δεν φταίει κανένας άλλος εκτός από τον προπονητή”.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ήρθε την κατάλληλη στιγμή στην ομάδα και την οδήγησε μάλιστα στην κατάκτηση του Κυπέλλου.
“Σε μια πορεία πρέπει να λέμε και τα θετικά, δεν υπάρχουν μόνο αρνητικά, δεν γίνεται να υπάρχουν μόνο αρνητικά. Υπάρχουν τα θετικά, απλώς βάζεις μια ζυγαριά και υπολογίζεις τα θετικά με τ’ αρνητικά. Φαίνεται ότι τ’ αρνητικά ήταν περισσότερα”.