Home TOP NEWS Έφυγαν με Σωφρόνη θα επιστρέψουν και θα έχουν νέο προπονητή

Έφυγαν με Σωφρόνη θα επιστρέψουν και θα έχουν νέο προπονητή


Γουίλι Σεμέδο, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Φράνσις Ουζόχο και Μορέτο Κασάμα είναι τέσσερεις ποδοσφαιριστές που έχουν αποχωρήσει από την ομάδα μας αυτό το διάστημα για να αγωνιστούν με τις Εθνικές τους ομάδες, οι τρεις στο Κόπα Άφρικα και ο Ανσαριφάνρτ στο Κύπελλο Ασίας.

Οι τέσσερεις ποδοσφαιριστές αποχώρησαν επί εποχής του Σωφρόνη Αυγουστή και όταν θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στις δύο διοργανώσεις και επιστρέψουν στο “Ηλίας Πούλλος” θα συναντήσουν νέο προπονητή.

Γράφτηκε πριν λίγες ώρες για υποψηφιότητα για τον πράσινο πάγκο για τον Λιθουανό προπονητή Νταμπράουσκας, τώρα αν θα είναι αυτό που θα συναντήσουν οι τέσσερεις Διεθνείς ή αν θα είναι κάποιος άλλος προπονητής που είναι στην λίστα του Γιάνσον αυτό θα το μάθουμε τα επόμενα 24ώρα.

Πάντως με την κάθοδο του νέου προπονητή περιμένουμε να δούμε πως θα διαχειριστεί τους τέσσερεις αυτούς ποδοσφαιριστές αλλά και γενικότερα όλους όσους βρίσκονται στο ρόστερ. Ο Σεμέδο με βάση και των αριθμών του δεν θα χάσει την θέση του, το ερωτηματικό που προκύπτει είναι αν θα εμπιστευτεί το νέο αφεντικό τους Κασάμα και Καρίμ και να τους ενεργοποιήσει ξανά.