Home TOP NEWS Ο νέος κόουτς και η… ανάγκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Ο νέος κόουτς και η… ανάγκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έκανε ότι μπορούσε. Οδήγησε την ομάδα μας στην κατάκτηση του κυπέλλου, ενώ η πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την φετινή σεζόν σίγουρα δεν ήταν αυτή που είδαμε τις προηγούμενες χρονιές.


Δυστυχώς, ο Κύπριος τεχνικός αντιμετώπισε το βάρος των αποτυχιών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ιδιαίτερα στα ντέρμπι με Ανόρθωση, Αποέλ και Άρη. Ωστόσο, δεν είναι δίκαιο να του καταλογιστεί αποκλειστική ευθύνη για τις ήττες σε αυτούς τους αγώνες.

Αντιμέτωπη με μια κρίσιμη στιγμή, η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται χωρίς προπονητή και με έλλειψη βάθους στο ρόστερ, με σημαντικούς παίκτες να λείπουν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση ενδέχεται να προσλάβει τον 47χρονο Λιθουανό προπονητή Βάλντας Νταμπράουσκας, πρώην τεχνικό του ΟΦΗ, για το τιμόνι της ομάδας.

Σε πρώτη αντίδραση για την αποχώρηση του Αυγουστή, η ΟΜΟΝΟΙΑ τόνισε ότι η απόφαση λήφθηκε προς το συμφέρον της ομάδας, ελπίζοντας ότι ο νέος προπονητής θα βελτιώσει τα αποτελέσματα και θα ενισχύσει τις πιθανότητες για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, ο νέος προπονητής θα χρειαστεί κατάλληλο υλικό για να εργαστεί, και έτσι η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί στις θέσεις που χρειάζεται. Είτε ο Νταμπράουσκας ή κάποιος άλλος αναλάβει την ομάδα, θα χρειαστεί περισσότερα από έναν προπονητή για να φέρει την ανανέωση και την επιτυχία που αναζητά η ΟΜΟΝΟΙΑ.