Home TOP NEWS Ο Ουζόχο η πρώτη επιλογή του Πεσέιρο και η… ανησυχία!

Ο Ουζόχο η πρώτη επιλογή του Πεσέιρο και η… ανησυχία!

Ο τεχνικός της Εθνικής Νιγηρίας, φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση του όσον αφορά τον τερματοφύλακα που θα χρησιμοποιήσει στο επέρχομενο Κόπα Άφρικα που θα γίνει το επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα από τις  13/1 μέχρι τις 11/2.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας owngoalnigeria.com το οποίο παρουσιάζεται ως αποκλειστικό, αναφέρει ότι, ο τεχνικός της Εθνικής Νιγηρία αποφάσισε πως θα πορευτεί στη διοργάνωση με τον τερματοφύλακα της ομάδας μας κάτι που επιβεβαίωσε τα σενάρια.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι, ο Ουζόχο θα πλαισιώνεται από τους Ότζο Ολορούνλεκε της Ενγίμπα FC και ο Στάνλεϊ Νουμπάλι της Τσίπα Γιουνάιτεντ, ο οποίος κανένας εξ αυτών δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι με τους “Σούπερ Αετούς”.

Η αναφορά στο δημόσιευμα:

«Ο προπονητής θα κρατήσει τον Ουζόχο ο οποίος έχει δείξει πολλή βελτίωση στον χειρισμό της μπάλας και τη λήψη αποφάσεων. Ίσως να έπαιξε ρόλο το ότι αγωνίστηκε σε τέσσερα παιχνίδια με την ΟΜΟΝΟΙΑ πριν ενσωματωθεί στην αποστολή των Σούπερ Αετών».

«Πηγές από το προπονητικό κέντρο αναφέρουν πως είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην προετοιμασία αλλά το επίπεδο αυτοπεποίθησής του παραμένει ανησυχητικό καθώς συνηθίζει να “παγώνει” κάποιες στιγμές όταν βρίσκεται υπό πίεση».