Home TOP NEWS Λογικά με αλλαγές κόντρα στην Δόξα

Λογικά με αλλαγές κόντρα στην Δόξα

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται εντατικά για το επόμενο της παιχνίδι κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς, το οποίο θα γίνει το ερχόμενο Σαββάτο, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Ο στόχος για την ομάδα μας κόντρα στον προσφυγικό σύλλογο είναι φυσικά η καλή εμφάνιση και αυτή να συνοδευτεί με νίκη, η οποία θα της επιτρέψει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα μετά και την τελευταία ήττα από τον Άρη Λεμεσού.

Τα επόμενα 24ώρα αναμένουμε να δούμε αν θα κλείσει το κεφάλαιο προπονητής στην ομάδα μας κι αν ο νέος κόουτς θα προλάβει να καθίσει στον πάγκο στο παιχνίδι του Σαββάτο. Σε αντίθετη περίπτωση το κοουτσάρισμα θα το αναλάβει ο Μάριος Νικολάου, ο οποίος αυτές τις μέρες έχει αναλάβει και τις προπονήσεις στο “Ηλίας Πούλλος”.

Όποιος κι αν βρίσκεται στην άκρη του πάγκου, περιμένουμε ότι, το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παραταχθεί στις τέσσερεις γραμμές με κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Ο Μάθιους είναι καλά κι αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα αφήνοντας εκτός τον Μίλετιτς, οι Παναγιώτου μαζί με τον Μπασιρού χτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας, ενώ ο Φαμπιάνο θα κάνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια.