Home SPORTS NEWS Πιτούρκα: «Δείχνουν άγνοια οι δηλώσεις για την Ελλάδα»

Πιτούρκα: «Δείχνουν άγνοια οι δηλώσεις για την Ελλάδα»


Ο Βίκτορ Πιτούρκα δεν ενστερνίζεται την υπερ-αισιοδοξία των συμπατριωτών του ενόψει των αναμετρήσεων της Ρουμανίας με την Ελλάδα για τα μπαράζ του Μουντιάλ 2014 και τονίζει πως για να κερδίζει η “γαλανόλευκη” τα ματς αυτό κάτι σημαίνει.

Αρχικά, ο προπονητής των Ρουμάνων σχολίασε τη δήλωση του συμπατριώτη και συναδέλφου του, Άνχελ Ιορντανέσκου, πως τα ματς με την Ελλάδα θα είναι λίγο πιο δύσκολα από αυτά με την Εσθονία: «Αν ήταν ο Ιορντανέσκου προπονητής της ομάδας τότε θα είχε λόγο να μιλήσει. Είναι επαγγελματίας και γνωρίζει πολύ καλά το άθλημα σε αυτό το επίπεδο».

Για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί: «Δεν είναι καλό να δημιουργείται τέτοια ατμόσφαιρα πριν από ένα παιχνίδι. Είναι μεγάλη η διαφορά το τι σημαίνει Ελλάδα και το τι είναι η Ρουμανία. Δεν μπορεί να αντιληφθεί κανείς το πόσο δύσκολο είναι ένα τέτοιο παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο. Αυτό ισχύει και για τις δυο ομάδες».

Για τις δηλώσεις του Νταν Πετρέσκου πως η Ελλάδα είναι η πιο εύκολος αντίπαλος: «Αυτές οι δηλώσεις δείχνουν άγνοια. Βλέπουν μόνο το γεγονός ότι η Ελλάδα κερδίζει με 1-0 και τίποτα άλλο. Παρόλα αυτά δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία στους παίκτες για να παίξουν στο Μουντιάλ. Η Ελλάδα είναι μια πολύ καλή ομάδα και έμπειρη και δεν κερδίζει τυχαία αυτά τα ματς».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr