Home TOP NEWS Και τώρα από τα λόγια στις πράξεις!

Και τώρα από τα λόγια στις πράξεις!

Τσέτιλ Ρέιχνταλ και Γέσπερ Γιάνσον μίλησαν στα ΜΜΕ, με τον πρώτο να συστήνεται για πρώτη φορά στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και τον δεύτερο ουσιαστικά να αναλυεί το σκεπτικό του για την επιλογή του Νορβηγού, αλλά και να αναφέρεται στην επόμενη μέρα με τον Ρέιχνταλ στον πάγκο της ομάδα μας.


Ο Νορβηγός κόουτς στις πρώτες του τοποθετήσεις ανέλυσε το πλάνο και την φιλοσοφία του, ενώ τόνισε ότι, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην παρούσα φάση και μεσούσης της χρονιάς δεν θα πρέπει να περιμένει μεγάλες αλλαγές χαρακτηρίζοντας την φιλοσοφία της ομάδας μας καλή.

«Μην περιμένετε μεγάλες αλλαγές μεσούσης της σεζόν. Η ομάδα έχει πολύ καλή φιλοσοφία, το σημαντικό να επιτίθεσαι σαν ομάδα και να το κάνεις με το στήθος έξω. Δεν παίζει ρόλο αν το κάνεις με τριάδα ή τετράδα στην άμυνα».

Τώρα όσον αφορά τον Γέσπερ Γιάνσον. Ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας μας σε πολλές των περιπτώσεων αναφέρθηκε στον κόσμο και τα θέλω του, έδειξε να αντιλαμβάνεται το μέγεθος της ομάδας στην οποία βρίσκεται, ενώ για πρώτη φορά μίλησε ανοικτά και είπε ότι η ομάδα μας θα προχωρήσει σε μεταγραφική ενίσχυση.

«Είναι σημαντική η παρουσία του προπονητή. Μαζί θα συμφωνήσουμε για το πως θα προχωρήσει η ομάδα. Είναι ένα θέμα που συζητάμε. Θα πάρει και μία εικόνα για την ομάδα. Εφόσον βρισκόμαστε στη μέση, κάτι θα κάνουμε»

Πλέον ότι ειπώθηκε, ειπώθηκε από τους Ρέιχνταλ και Γιάνσον. Πλέον οι δύο προπαναφερόμενοι καλούνται να κάνουν τα λόγια πράξεις, ο καθένας από το πόστο του να κάνει αυτό που πρέπει, έτσι ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να μπορέσει να βρεθεί ξανά στον δρόμο των επιτυχίων, αλλά και για να κερδίσει την χαμένη εμπιστοσύνη του κόσμου της.