Home TOP NEWS Να κάνει ντεμπούτο με το “δεξί” στον πράσινο πάγκο

Να κάνει ντεμπούτο με το “δεξί” στον πράσινο πάγκο

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχε την ευκαιρία χθες να ακούσει και να γνωρίσει το νέο προπονητή της ομάδας μας, τον Τσέτιλ Ρέιχνταλ. Ο 55χρονος Νορβηγός κόουτς μίλησε για την φιλοσοφία του ως προπονητής και όχι μόνο και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από την ημέρα που ανέλαβε ετοιμάζεται για να κάνει το ντεμπούτο του στον πράσινο πάγκο.


Ο Ρέιχνταλ μαζί με τους συνεργάτες του, αλλά και με την βοήθεια των ανθρώπων που είναι μέσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, θα καταστρώσει τα πλάνα του, έτσι ώστε να παρουσιάσει την ομάδα μας όπως πρέπει για να μπορέσει να φτάσει στο ζητούμενο που είναι η νίκη που θα της επιτρέψει να μπει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Το πρωτάθλημα μας έχει περάσει σε μια “κομβική” χρονική περίοδο και όσο οι αγωνιστικές λιγοστεύουν, τότε θα πρέπει να μειωθούν και οι απώλειες εάν θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ να ελπίζει σε μια καλή βαθμολογική θέση.

Συνεπώς οι ποδοσφαιριστές μας με την βοήθεια και την καθοδήγηση πλέον του Τσέτιλ Ρέιχνταλ καλούνται απ’ εδώ και πέρα, σε κάθε παιχνίδι να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, έτσι ώστε να παίρνουν το ζητούμενο σε κάθε αγωνιστική που είναι η νίκη και οι πολύτιμοι τρεις βαθμοί.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, ο Ρέιχνταλ αναμένεται να έχει στην διάθεση του τον Φαμπιάνο που έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το αυριανό παιχνίδι. Επίσης παρών θα είναι και ο Κουλιμπαλί ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με την ΑΕΖ. Δεν υπολογίζονται μόνο οι τέσσερεις Διεθνείς, Σεμέδο, Καρίμ, Ουζόχο και Κασάμα.