Home TOP NEWS Match Report: Η πιο ευρεία νίκη στο ντεμπούτο του Ρέκνταλ με ωραίο...

Match Report: Η πιο ευρεία νίκη στο ντεμπούτο του Ρέκνταλ με ωραίο ποδόσφαιρο


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε τη ζωή της εύκολη απόψε στον αγώνα με τη Δόξα. Σημείωσε υπέροχα τέρματα, ήταν επιθετική, είχε ουσία και πήρε τη νίκη με το ευρύ 5-1. Ήταν το καλύτερο δυνατό ντεμπούτο για τον Ρέκνταλ. Τα γκολ σημείωσαν 5 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές το οποίο είναι κι αυτό σημαντικό. Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ο Φάμπι ο οποίος δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι στο παιχνίδι.

Μπήκε καλά στο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ και επιτέθηκε από το ξεκίνημα. Μπόρεσε όμως η Δόξα να βρει ισορροπία στο γήπεδο και να κρατήσει κι αυτή τη μπάλα. To υπέροχο γκολ του Λοΐζου ωστόσο μας έβαλε νωρίς σε θέση οδηγού και από εκείνο το σημείο και μετά ήμασταν εμείς που επιβάλαμε το παιχνίδι μας. Χάθηκε ευκαιρία αμέσως με τον Σίμιτς και στο 15ο λεπτό ο Μπέζους σημείωσε άλλο ένα καταπληκτικό γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αμέσως μετά ήρθε και το τρίτο γκολ για να μας δώσει τεράστιο προβάδισμα.

Μετά το 3-0 έπεσε κάπως ο ρυθμός με την ΟΜΟΝΟΙΑ όμως να παραμένει στο αντίπαλο μισό και να ψάχνει κι άλλο γκολ, με μεγαλύτερη ωστόσο άνεση. Χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες, με τον Αντωνίου να κάνει κάποιες πολύ καλές αποκρούσεις. Μέχρι το 39ο λεπτό όταν κερδίσαμε πέναλτι σε χέρι στη περιοχή και τον Κακουλλή να κάνει το 4-0. Η μείωση του σκορ από τη Δόξα ήρθε με αυτογκόλ στο τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος κάναμε περισσότερο διαχείριση του παιχνιδιού. Ήμασταν βέβαια η ομάδα που ήταν στην επίθεση όμως ήταν φυσιολογικό το ότι έριξε ταχύτητα η ομάδα. Το γκολ ήρθε με τον Σίμιτς και ήταν αυτό που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Πλησιάσαμε την κορυφή και πάμε πάρακάτω.

Α Ημίχρονο

Κυκλοφόρησαν καλά τη μπάλα οι παίκτες μας, ο Σίμιτς έστειλε χαμηλά σέντρα από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Κούσουλο που έδωσε στον Μπέοζυς, αυτός στον Λοΐζου ο οποίος έκανε το 1-2 με τον Ουκρανό που σούταρε χαμηλά με τη μπάλα να περνά λίγο έξω. Μόλις στο 1ο λεπτό.

Στο 7ο λεπτό ο Λοΐζου πήρε πάσα από τον Μπέζους πλάγια δεξιά στα όρια της αντίπαλης παριοχής, στη συμβολη των γραμμών της, έκανε μία μικρή κίνηση προς τα αριστερά, πλάσαρε εξαιρετικά για να στείλει τη μπάλα στην απέναντι γωνία και να γράψει με υπέροχο τρόπο το 1-0.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 9ο λεπτό ο Σίμιτς ο οποίος πήρε πάσα δεξιά, μπήκε στη περιοχή, έκανε με δύναμη σουτ αναγκάζοντας τον Αντωνίου σε δύσκολη απόκρουση.

Στο 15ο λεπτό ο Μπέζους πήρε πάσα στον κεντρικό διάδρομο, είχε απόσταση από το τέρμα, ήταν αρκετά έξω από τη περιοχή, δεν δίστασε όμως έκανε ένα φαλτσαριστό πλασέ για να στέιλει τη μπάλα να κτυπήσει πρώτα χαμηλά στο δοκάρι και στη συνεχεια να πάει στα δίκτυα.

Στο 17ο λεπτό εκτελέστηκε κορνερ από τον Λοΐζου, έγινε ένα μπέρδεμα για να φτάσει η μπάλα στον Κούσουλο μπροστά στο τέρμα ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει. 

Ένα σουτ του Μπέζους βολέ πήγε ψηλά από τα όρια της περιοχής.

Μπήκε δυναμικά στη φάση ο Κούσουλος στο 33ο λεπτό, πήρε μπάλα στη περιοχή και έκανε δυνατό σουτ με τον Αντωνίου να αποκρούει δύσκολα.

Τρομερή ευκαιρία έχασε ο Λοΐζου για το 4-0 στο 33ο λεπτό. Ο Κακουλλής πήρε πάσα στο αριστερό άκρο, έκανε συρτή μπαλιά στο σημείο όπου κινήθηκε ο Λοΐζος που πλάσαρε με μία για να αποκρούσει εντυπωσιακά χαμηλά ο Αντωνίου.

Ένα σουτ του Μπέζους στο 35ο λεπτό από δύσκολο σημείο έξω από τη περιοχή πέρασε άουτ.

Στο 38ο λεπτό εκτελέστηκε πλάγιο από δεξιά, ο Κούσουλος πήγε με το στήθος να στρώσει για τον Λοΐζο στη περιοχή, έκανε χέρι ο Ασάντε και σφυρίχθηκε πέναλτι. Ήταν πολύ καλή η εκτέλεση του Κακουλλή και έτσι έγινε το 4-0.

Ευκαιρία χάθηκε στο 43ο λεπτό. Ο Λοςιζος έδωσε στη περιοχή συρτά για τον Κακουλλή από πλάγια θέση, αυτός άφησε στον Σίμιτς που ερχόταν από πίσω, έκανε σουτ που κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Σπουδαία απόκρουση έκανε στο 45 ο Αντωνίου ύστερα από σουτ του Κακουλλή και τη μπάλα να κοντράρει, να παίρνει παράξενη τροχιά και να πηγαίνει στο τέρμα.

Λίγο αργότερα ο Μάθιους έκανε κακή εκτίμηση σε σέντρα στη περιοχή μας,  προσπάθησε να διώξει όμως έστειλε τη μπάλα στην εστία του Φαμπιάνο για να γίνει το 4-1

Ευκαιρία έχασε ο Λοΐζου με σουτ από πλάγια θέση και τον Αντωνίου να αποκρούει ξανά εντυπωσιακά.

Έχασε κι ο Μπέζους ευκαιρία πριν το τέλος του ημιχρόνου με τον Μπέζους να σουτάρει από το ύψος της περιοχής, τη μπάλα να κοντράρει και να φέυγει κόρνερ.

Β’ Ημίχρονο

Αποχώρησε τραυματίας στο 50ο λεπτό ο Σιπριάνο και τη θέση του πήρε ο Λέτσιακς.

Έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Σίμιτς στο 53ο λεπτό. Πήρε μπαλιά από τον Λοΐζου, ήταν μόνος απέναντι στον Αντωνίου όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Στο 57ο λεπτό ο Σίμιτς κέρδισε φάουλ έξω από τη περιοχή, το εκτέλεσε ο Μπέζους, η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Το σουτ του Λέτσιακς στο 65′ έφυγε ψηλά.

Στο 69ο λεπτό ο Μπέζους έκανε φαντατική κάθετη πάσα στον Σίμιτς που βγήκε απέναντι στον Αντωνίου και τον πλάσαρε σωστά για να γράψει το 5-1.

Στο 70ο λεπτό ο Φράνσον μπήκε στη θέση του Χαράλαμπου, ο Αλιούμ στη θέση του Κακουλλή.

To απευθείας φάουλ του Ναμπί στο 77′ δεν ανησύχησε τον Φαμπιάνο.

Στο 79 μπήκαν στο γήπεδο οι Αμού και Μπασιρού στη θέση των Σίμιτς και Μπέζους.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Λοΐζου στο 88ο λεπτό. Έκανε σέντρα ο Λέτσιακς στο κεφάλι του όμως δεν βρήκε στόχο.