Home TOP NEWS Ανησυχία για Σιπριάνο – Αύριο τα νεότερα για τον τραυματισμό του

Ανησυχία για Σιπριάνο – Αύριο τα νεότερα για τον τραυματισμό του

Μοναδικό μελανό σημείο της χθεσινής(13/1) εμφάνισης και της ευρείας νίκης επί της Δόξας Κατωκοπιάς με 5-1 ήταν φυσικά ο τραυματισμός του Μαρκίνιος Σιπριάνο που προέκυψε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.


Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός της ομάδας μας, στα πρώτα στάδια της επανάληψης έμεινε κάτω στο έδαφος και ο Ρέκνταλ τον αντικατέστησε βάζοντας στην θέση του τον Γιαν Λέτσιακς.

Ο Σιπριάνο κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο έδειξε να μην πατάει καλά το πόδι του που ένιωσε τις ενοχλήσεις και σίγουρα στο στρατόπεδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ υπάρχει έντονη ανησυχία.

Ο ποδοσφαιριστής μας αναμένεται να περάσει αύριο την Δευτέρα(15/1) από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες θα καταδείξουν το μέγεθος του προβλήματος του, αλλά και το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να απουσιάσει από την αγωνιστική δράση.

Σίγουρα ότι και να δείξουν οι εξετάσεις του Σιπριάνο, ο Νορβηγός κόουτς δεν θα ρισκάρει σε καμία περίπτωση την συμμετοχή του στον επόμενο αγώνα που θα είναι την Πέμπτη με την ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα για το κύπελλο και στο αριστερό άκρο αναμένεται να δούμε να παίρνει φανέλα βασικού ο Λέτσιακς.