Home TOP NEWS Post – Game: Έκανε το αναμενόμενο και κοιτάζει την συνέχεια

Post – Game: Έκανε το αναμενόμενο και κοιτάζει την συνέχεια

Η ΟΜΟΝΟΙΑ διά περιπάτου μπορούμε να πούμε έκανε το αναμενόμενο κόντρα στην Freedom24 ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα, πήρε με άνεση τη νίκη με 3-0 επί του αντιπάλου της, εξασφαλίζοντας έτσι μια θέση στην προημιτελική φάση εκεί που ήδη την περιμένουν η Ανόρθωση, ΑΕΚ, ΑΕΖ και Πάφος FC.


Από την αρχή του αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησε περιθώρια στον Διγενή Ύψωνα να πιστέψει ότι, μπορεί να κάνει την ζημιά ή να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Οι “πράσινοι” του Τσετίλ Ρέκνταλ δημιούργησαν αρκετές φάσεις και από το 23ο λεπτό μέχρι το 26ο φρόντισαν μάλιστα να “καθαρίσουν” το ματς. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε και το τρίτο γκολ με αυτογκόλ του Μπεν Χαλέκ κι απ’ εκεί πέρα η ομάδα κατέβασε κάπως ταχύτητες έχοντας στο μυαλό και το παιχνίδι με την ΑΕΖ.

Περαιτέρω ανάλυση δεν χωρά να γίνει για το παιχνίδι που παρακολουθήσουμε το βράδυ της Πέμπτης. Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του Διγενή Ύψωνα ήταν πραγματικά τεράστια, άλλωστε αυτό το αποτυπώνει καλύτερα και η στατιστική πλευρά του αγώνα.

Αυτό που κρατάμε από την αναμέτρηση είναι ότι, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα μας έκανε κυριαρχικό ποδόσφαιρο, έβγαλε σε αυτό μπόλικη ένταση και ενέργεια, οι γραμμές της πίεζαν ψηλά τους αντιπάλους, ενώ και πάλι είδαμε στο επιθετικό τρίτο να συγκεντρώνονται αρκετοί ποδοσφαιριστές στα τετράγωνα του αντιπάλου και να δημιουργούν καταστάσεις.

Ο Νορβηγός κόουτς, όπως είπε και μετά το παιχνίδι προσπαθεί να μάθει και να διαβάσει το ρόστερ του, τα παιχνίδια με Δόξα και ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα, εικάζουμε ότι τον βοήθησαν αρκετά για να δει κάποια πράγματα για άλλους τους ποδοσφαιριστές του και να πάρει μια πρώτη γεύση και πλέον σιγά – σιγά θα προσπαθήσει να τους περάσει τα “θέλω” του κι αυτά που θα θέλει να βλέπει στα επόμενα παιχνίδια.

Χρόνος για ξεκούραση πάντως τώρα δεν υπάρχει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα θα βρεθεί ξανά στο “Ηλίας Πούλλος” οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν χθες θα κάνουν αποθεραπεία κι αύριο θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΖ.