Home TOP NEWS Δεν σκοράρει συχνά αλλά όταν το κάνει “μαγεύει”!

Δεν σκοράρει συχνά αλλά όταν το κάνει “μαγεύει”!


Ο Τσέχος ακραίος αμυντικός της ομάδας μας, Γιαν Λέτσιακς, πήρε ξανά φανέλα βασικού στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Διγενή Ύψωνα και μάλιστα κατάφερε να συνοδεύσει την επιστροφή του στο βασικό σχήμα και με ένα πολύ όμορφο γκολ.

Ο Λέτσιακς στην μέχρι τώρα παρουσία του στο “τριφύλλι” μας συνήθισε για τις “γλυκιές” του σέντρες και τις επελάσεις του από την πτέρυγα στην οποία αγωνίζεται, με τον ποδοσφαιριστή μας να καταφέρνει μέχρι στιγμής να δίνει 26γκολ στο “πιάτο” στους συμποδοσφαιριστές του.

Όσον αφορά το γκολ που πέτυχε ο Λέτσιακς στο χθεσινό βραδινό παιχνίδι ήταν το 7ο του με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και το πρώτο του στον θεσμό του κυπέλλου. Σκόραρε επίσης μία φορά σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι, μία φορά στα πλέι – οφ και τα άλλα τέσσερα γκολ τα πέτυχε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Είναι γεγονός ότι, ο Λέτσιακς δεν σκοράρει συχνά, πράγμα απόλυτα φυσιολογικό για την θέση στην οποία αγωνίζεται, όμως όταν το πράξει ο Τσέχος καταφέρνει να το κάνει με εντυπωσιακό τρόπο και να “μαγεύει”, όπως έκανε και στα παιχνίδια με Ανόρθωση, Πάφο FC, αλλά και με Διγενή Ύψωνα.

Δείτε τα γκολ του Λέτσιακς:

Το γκολ του με την Ανόρθωση

Το γκολ με την Πάφο FC

Το γκολ με τον Διγενή Ύψωνα