Home TOP NEWS Καθόλου χρόνος για ξεκούραση

Καθόλου χρόνος για ξεκούραση


Από την στιγμή που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας τρέχουν, οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία δεν έχουν καθόλου χρόνο για ξεκούραση και ανάσες.

Ήδη στο πράσινο στρατόπεδο έχουν αφήσει πίσω τους το ματς κυπέλλου με τον ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα και πλέον έχουν στρέψει την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι, αυτό με την ΑΕΖ, το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή(21/1).

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές μας που πήραν χρόνο συμμετοχής με τον Διγενή Ύψωνα θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας και οι υπόλοιποι θα ριχθούν στις προπονήσεις για το μεθαυριανό ματς.

Στόχος για την ομάδας μας στο Κυριακάτικο παιχνίδι δεν είναι άλλος από την καλή παρουσία και το “διπλό” που θα επιτρέψει την ομάδα μας να παραμείνει κοντά στην πρώτη θέση και να εκμεταλλευτεί πιθανές απώλειες των προπορευόμενων ομάδων.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπολογίζονται για ακόμη ένα παιχνίδι οι τέσσερεις Διεθνείς μας (Σεμέδο, Καρίμ, Ουζόχο, Κασάμα), ο τιμωρημένος Κουλιμπαλί, ο τραυματίας Σιπριάνο, ενώ αμφίβολος είναι και ο Σαϊντού Αλιούμ.

Ο Τσετίλ Ρέκνταλ κόντρα στον Διγενή Ύψωνα έκανε 5 αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την Δόξα και κόντρα στην ΑΕΖ περιμένουμε να δούμε και πάλι κάτι διαφορετικό από τον Νορβηγό τεχνικό.