Home TOP NEWS Πρώτη φορά φέτος, μόλις 10 στο πρωτάθλημα στα 4 χρόνια συνύπαρξης τους...

Πρώτη φορά φέτος, μόλις 10 στο πρωτάθλημα στα 4 χρόνια συνύπαρξης τους στην ομάδα


Αλλάζει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο στον μεθαυριανό αγώνα. Ο Κουλιμπαλί θα είναι εκτός λόγω τιμωρίας και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ουσιαστικά αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ότι μαζί στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Παναγιώτου και Λανγκ.

Θα είναι η πρώτη φορά φέτος που οι δύο θα κληθούν να συνεργαστούν πίσω. Είναι το μοναδικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο που δεν είδαμε μέχρι στιγμής να παίζει από την αρχή σε κάποιο φετινό ματς πρωταθλήματος ενώ αν και οι δύο είναι μαζί στην ΟΜΟΝΟΙΑ από το 2019 είναι πολύ λίγες οι φορές που μπήκαν στην εντεκάδα σε παιχνίδι πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα η πρώτη φορά που έπαιξαν μαζί ήταν στο ισόπαλο 2-2 στην Πάφο το 2020. Ήταν εκείνη τη χρονιά η μοναδική φορά.

Τη σεζόν 2021/22 έπαιξαν μαζί στην ήττα από τον Ολυμπιακό με 1-0, στην ισοπαλία 2-2 με τη Δόξα, στην ισοπαλία 1-1 με την ΑΕΛ, στην ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-0, ενώ οι μοναδικές νίκες που πέτυχε η ομάδα σε αγώνες πρωταθλήματος με Παναγιώτου-Λανγκ στην άμυνα ήταν το 1-0 επί του Εθνικού και επί της ΑΕΛ με 3-2.

Τη σεζόν 2022/23 αγωνίστηκαν μαζί στην εντεκάδα τρεις φορές για το πρωτάθλημα. Στην ήττα με 2-1 από τον Άρη, στην ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ και στο ισόπαλο 0-0 με το Αποέλ.

Την Κυριακή θα είναι η 11η φορά που θα δούμε βασικούς μαζί τους Παναγιώτου και Λανγκ.