Home SPORTS NEWS Σε Ντα Λουζ και Μπερναμπέου τα φώτα!

Σε Ντα Λουζ και Μπερναμπέου τα φώτα!


Το ποδοσφαιρικό θέαμα συνεχίζεται στο champions league με τον ενδιαφέρον μας να εστιάζεται στην Πορτογαλία και την Ισπανία.

Το πρόγραμμα και οι βαθμολογίες:

Η Γιουνάιτεντ περνάει ημέρες κρίσης ιδίως μετά το ισόπαλο 1-1 στο Όλντ Τράφορντ με τη Σαουθάμπτον. Ο Ντέιβιντ Μόις ευελπιστεί σήμερα κόντρα στη Σοσιεδάδ, με τους Ρούνι και Φαν Πέρσι ξανά μαζί στην αρχική ενδεκάδα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Οι Βάσκοι πάντως έρχονται στο Μάντσεστερ με την ψυχολογία στα ύψη μετά το πέρασμά του από το Μεστάγια και τη Βαλένθια.

Στη Μπάι Αρένα η Λεβερκούζεν έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Οι ασπιρίνες δυσκολεύτηκαν την προηγούμενη αγωνιστική με τη Σοσιεδάδ και σήμερα θα της λείψει πολύ ο Μπεντνερ για να ανακόψει τους επιθετικούς μέσους των Ουκρανών. Μάλιστα οι πρωταθλητές Ουκρανίας έχουν αρχίσει να βρίσκουν τα… πατήματά τους, ενώ παραμένουν αήττητοι στο Τσάμπιονς Λιγκ.

1ος όμιλος (Τετάρτη 23 Οκτωβρίου)
Λεβερκούζεν – Σαχτάρ Ντόνετσκ
Μάντσεστερ Γ. – Σοσιεδάδ

Βαθμολογία
Ομάδες     Αγώνες     Τέρματα     Βαθμοί
Μάντσεστερ Γ.     2     5-3     4
Σαχτάρ Ντ.     2     3-1     4
Λεβερκούζεν     2     4-5     3
Σοσιεδάδ     2     1-4     0

Αναμφίβολα το ματς της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Γιουβέντους. Οι Μαδριλένοι βρίσκονται σε άνοδο και έχουν μειώσει τη διαφορά τους από τη Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο στο πρωτάθλημα. Είναι ένα παιχνίδι που εν πολλοίς θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου. Οι Ιταλοί αυτοκτόνησαν την Κυριακή στη Φλωρεντία με την Φιορεντίνα αποδεικνύοντας ότι φέτος δεν θα είναι τα πράγματα τόσο εύκολα στο Καμπιονάτο. Ανάλογη εικόνα έχει παρουσιάσει και στο Τσάμπιονς Λιγκ αφού έχει πάρει μόλις δύο βαθμούς από Κοπεγχάγη και Γαλατάσαράι.

Στο Αλί Σαμί Γεν η Γαλατά έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο για τη νίκη κόντρα στην Κοπεγχάγη. Οι Τούρκοι του Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση έστω και αν νίκησαν στο πρωτάθλημα. Όμως έχουν παίκτες που ξέρουν να κερδίζουν τέτοια παιχνίδια, που μπορούν να τους ανεβάσουν βαθμολογικά.

2ος όμιλος (Τετάρτη 23 Οκτωβρίου
Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους
Γαλατασαράι – Κοπεγχάγη

Βαθμολογία
Ομάδες     Αγώνες     Βαθμοί     Τέρματα
Ρεάλ Μαδρ.     2     10-1     6
Γιουβέντους     2     3-3     2
Κοπεγχάγη     2     1-5     1
Γαλατασαράι     2     3-8     1

Εύκολο βράδυ αναμένεται να περάσει η Παρί Σεν Ζερμέν στο Βέλγιο κόντρα στην απογοητευτική φέτος Άντερλεχτ. Η προβληματική άμυνα των γηπεδούχων λογικά θα… παραδοθεί στις ορέξεις του Ιμπραχίμοβιτς και της παρέας του που κηνυγάει να κάνει το 3 στα 3 στον όμιλο.

3ος όμιλος (Τετάρτη 23 Οκτωβρίου
Αντερλεχτ – Παρί Σ.Ζ.
Μπενφίκα – Ολυμπιακός

Βαθμολογία
Ομάδες     Αγώνες     Τέρματα     Βαθμοί
Παρί Σ. Ζ.     2     7-1     6
Ολυμπιακός     2     4-4     3
Μπενφίκα     2     2-3     3
Άντερλεχτ     2     0-5     0

Στη Ρωσία ανοίγει σήμερα η αυλαία με την ΤΣΣΚΑ να φιλοξενεί την Μάντσεστερ Σίτι. Οι Άγγλοι δείχνουν πολύ ανώτεροι τη δεδομένη χρονική στιγμή και φαίνεται πως θα ανακάμψουν από την ήττα από τη Μπαγερν στην έδρα τους. Η ΤΣΣΚΑ είναι σε κακή κατάσταση προερχόμενη από την τρίτη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα.

Ανάλογη εικόνα θα έχουμε και στην Αλιάνζ Αρένα με την Μπάγερν να αντιμετωπίζει τη Βικτόρια Πλζεν. Οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να κάνουν το 3 στα 3 με την τσεχική ομάδα να μοιάζει σήμερα σαν… σάκος του μποξ.

4ος όμιλος (Τετάρτη 23 Οκτωβρίου)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μάντσεστερ Σίτι
Μπάγερν – Βικτόρια Πλζεν

Βαθμολογία
Ομάδες     Αγώνες     Τέρματα     Βαθμοί
Μπάγερν     2     6-1     6
Μάντσεστερ Σ.     2     4-3     3
ΤΣΣΚΑ Μόσχας     2     3-5     3
Βικτόρια Πλζεν     2     2-6     0

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr