Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΑΕΖ

Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΑΕΖ

Η ομάδα μας ταξιδεύει σήμερα(21/01) στη Λάρνακα, όπου εκεί θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο στάδιο “Αμμόχωστος – Επιστροφή” την ΑΕΖ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Το Γραφείο Τύπου της ομάδας μας το Σάββατο το βράδυ ενημέρωσε για την αποστολή της ομάδας μας που θα μεταβεί στη Λάρνακα και η οποία αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν οι Σιπριάνο, Αλιούμ λόγω τραυματισμού, ο Κουλιμπαλί λόγω καρτών και οι Σεμέδο, Καρίμ, Ουζόχο και Κασάμα που απουσιάζουν στις Εθνικές τους ομάδες.

Πάντως ο Τσετίλ Ρέκνταλ αναμένεται στο σημερινό παιχνίδι να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Διγενή Ύψωνα, στο οποίο προχώρησε σε πέντε αλλαγές.

Συνεπώς η πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα που αναμένεται να πορουσιάσει ο Νορβηγός κόουτς στο απογευματινό παιχνίδι έχει ώς εξής.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται για άλλο ένα παιχνίδι ο Φαμπιάνο.

Μπροστά του στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Μάθιους(δεξία), Λέτσιακς (αριστερά), Λανγκ και Παναγιώτου που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά την φετινή σεζόν δίπλα – διπλά, θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Απ’εκεί και πέρα στην μεσαία γραμμή αναμένεται να πάρουν θέση οι Κούσουλος και Χαραλάμπους και λίγο πιο μπροστά τους, έχοντας πιο ελεύθερο ρόλο θα αγωνιστεί ο Ρομάν Μπεζούς.

Τέλος στην επιθετική γραμμή θα αγωνιστούν οι Σίμιτς (αριστερά), Λοίζου (δεξιά) και στην κορυφή ως μοναδικός προωθημένος θα είναι σε άλλο ένα παιχνίδι ο Ανδρόνικος Κακουλλής.

Η πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Μάθιους, Λέτσιακς, Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλος, Χαραλάμπους, Μπεζούς, Σίμιτς, Λοίζου, Κακουλλής