Home SPORTS NEWS Με κόσμο η Λάτσιο, κλειστή η «Curva Nord»

Με κόσμο η Λάτσιο, κλειστή η «Curva Nord»


Με τον κόσμο της θα παίξει η Λάτσιο κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού στις 7 Νοεμβρίου για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, χωρίς να ανοίξει όμως η κερκίδα των φανατικών («Curva Nord») για να μην υπάρξει εκ νέου κάποιο πρόβλημα… Βλέπετε, η UEFA που είχε τιμωρήσει τους «λατσιάλι» έκανε εν μέρει αποδεκτή την προσφυγή της ιταλικής ομάδας κατά της πρωτόδικης ποινής που τους είχε επιβληθεί για ρατσιστικά συνθήματα στο παιχνίδι της 19ης Σεπτεμβρίου με τη Λέγκια Βαρσοβίας.

«Δεν είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι, η ζημιά είναι πάντως η μικρότερη δυνατή. Οι οπαδοί μας όμως από εδώ και πέρα θα πρέπει να είναι σαφώς πιο προσεκτικοί», τόνισε ο δικηγόρος της Λάτσιο.

Στον αγώνα με τους Πολωνούς τα ρατσιστικά συνθήματα προήλθαν άλλωστε από την κερκίδα «Curva Nord» και έτσι η διοίκηση της Λάτσιο αποφάσισε να την κρατήσει κλειστή..

Να αναφέρουμε πως και άλλες ιταλικές ομάδες έχουν προβλήματα με τους φανατικούς τους οπαδούς, με αποτέλεσμα να έχουν τιμωρηθεί από την Ομοσπονδία της χώρας και για παραβατική συμπεριφοράς τους σε αγώνες του καμπιονάτο…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr