Home TOP NEWS Είναι μεγάλος παίκτης… φτιάξτε τον!

Είναι μεγάλος παίκτης… φτιάξτε τον!


Έχουμε ήδη μπροστά μας το πρώτο δείγμα του Ακινκούνμι Αμού. Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε μήνες ολόκληρους για να δούμε με τα μάτια μας αυτά που έβγαιναν από το «Ηλίας Πούλλος» το προηγούμενο διάστημα. Ότι δηλαδή πρόκειται για έναν παίκτη άλλου επιπέδου. Αυτό επιβεβαιώθηκε. Το είδαμε. Ο Αμού είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και τα λίγα λεπτά στα λίγα παιχνίδια που έπαιξε ήταν αρκετά για να το διακρίνουμε.

Αυτό είναι το ένα κομμάτι. Το άλλο έχει να κάνει με την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ο νεαρός Νιγηριανός ανακοινώθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου. Ήρθε στην ομάδα πολύ πιο νωρίς από τα μέσα του Σεπτέμβρη και έπιασε δουλειά. Βελτιώθηκε μεν όμως δεν είναι ακόμα σε κατάσταση τέτοια που να μπορεί ο προπονητής να τον υπολογίζει σοβαρά.

Η εικόνα του δεν παραπέμπει σε ποδοσφαιριστή πρώτης κατηγορίας και είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει το συντομότερο. Ο κάθε ένας καταλαβαίνει πως η επένδυση πάνω σε ένα τέτοιο ταλέντο άξιζε και πρέπει να γίνει ακόμα περισσότερη δουλειά πάνω του για να ανεβάσει το επίπεδο φυσικής του κατάστασης. Είναι επίσης απαραίτητο να είναι κι ο ίδιος συνειδητοποιημένος επαγγελματίας. Διατροφή, εκγύμναση και σωστός τρόπος ζωής είναι αυτά που θα φέρουν τον Αμού στο επιθυμητό επίπεδο.

Ο ποδοσφαιριστής είναι εξαιρετικός, μένει τώρα να φτιάξει το σώμα του για να μπορεί να ανταποκριθεί στους ρυθμούς μίας ομάδας με τις απαιτήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.