
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, και αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του Στεπίνσκι στην Ομόνοια.
Για την παραχώρηση του Στεπίνσκι στην Ομόνοια: «Θα έλεγα ότι κινήθηκαν γρήγορα οι άνθρωποι της Ομόνοιας, υποβάλλοντας πρόταση στην ομάδα μας και ο παίκτης ήταν θετικός. Αντιλαμβάνεστε ότι και ο ίδιος ο παίκτης θέλησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ομόνοια, μιας και στα τελευταία παιχνίδια δεν αποτελεί βασική επιλογή. Ο Στεπίνσκι είχε συμβόλαιο μαζί μας για τον επόμενο ενάμισι χρόνο. Ο Άρης θα επωφεληθεί ασφαλώς θα πάρει κάποια λεφτά. Ο Μάριο θα είναι πάντα μέρος της ιστορικής επιτυχίας του Άρη. Βοήθησε σημαντικά και ήταν παρών στις μεγάλες στιγμές της ομάδας».
![Ο όμιλος του… Σεμέδο στο Μουντιάλ 2026 [Κλήρωση]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/11/Semedo-Filiko-Iran-238x178.jpg)


![Το… πλάνο επιστροφής για Κουλιμπαλί και Άιτινγκ [Ατάκα Μπεργκ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/OMONOIA-Aradippou-SKOS3838-238x178.jpg)
![Μπεργκ: «Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/ry45y54-238x178.jpg)


![Κολακευτικά λόγια για Άγγελο Ανδρέου από Βάσσο Ηλιάδη [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/vassos-eliades_-1-238x178.jpg)

![Ο απολογισμός της 12ης αγωνιστικής [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-OmonoiaAradippou-Andreou-300x194.jpeg)

![Ο όμιλος του… Σεμέδο στο Μουντιάλ 2026 [Κλήρωση]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/11/Semedo-Filiko-Iran-100x75.jpg)

