Home TOP NEWS Το “who is who” του Dusan Bakic

Το “who is who” του Dusan Bakic


Ο Ντούσαν Μπάκιτς αποτελεί την τρίτη μεταγραφική κίνησης της ομάδας μας για την χειμερινή περίοδο.

Πρόκειται για 24χρονο (23 Φεβρουαρίου 1999) ποδοσφαιριστή, γεννημένος στην Ποντγκόριτσα στο Μαυροβούνιο, με ύψος 1,90 και αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός επιθετικός.

Ο Μπάκιτς ξεκίνησε να παίζει μπάλα από την πατρίδα του και συγκεκριμένα φορώντας την φανέλα της Buducnost Podgorica. Με την εν λόγω ομάδα κατέγραψε 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 3γκολ και δίνοντας μία ασίστ.

Μετακόμισε Λευκορωσία…

Στην συνέχεια το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας μετακόμισε στην Λευκορωσία, όπου εκεί αγωνίστηκε στην Energetik-BGU. Στην εν λόγω ομάδα ο Μαυροβούνιος ποδοσφαιριστής έπαιξε για μια χρονιά καταγράφοντας 26 συμμετοχές. Με την εν λόγω όμαδα πέτυχε 11 γκολ και έδωσε 5 ασίστ.

Συνέχισε στην Λευκορωσία…

Η επόμενη πρόκληση στην καριέρα του Μπάκιτς είχε όνομα Dinamo Minsk. Στην συγκεκριμένη ομάδα ο ποδοσφαιριστής μας αγωνίστηκε από το 2021 μέχρι το 2023 καταγράφοντας 64 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Με την φανέλα της Minsk πέτυχε 24 τέρματα ο Μπάκιτς και έδωσε 16 ασίστ.

Να σημειώσουμε ότι όσο ήταν στην Dinamo Minsk αγωνίστηκε και ως δανεικός στην TJK Legion της Εσθονίας με την οποία είχε 14 συμμετοχές και στην παρουσία του στην συγκεκριμένη ομάδα πέτυχε 4γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Τώρα ΟΜΟΝΟΙΑ

Ο Ντούσαν Μπάκιτς από τώρα και στο εξής θα φοράει την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος και εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να του ευχηθούμε καλή επιτυχία, να πετύχει πολλά γκολ και να πανηγυρίσει επιτυχίες.