Home TOP NEWS Πρόβλεψη εντεκάδας με Πάφο

Πρόβλεψη εντεκάδας με Πάφο


Με δύο νέα πρόσωπα και τον ένα να διεκδικεί με καλές πιθανότητες θέση στο αρχικό σχήμα, πάει στο ΓΣΠ για να παίξει με τη Πάφο το απόγευμα η ομάδα.

Ο Σιετιλ Ρέκνταλ ετοίμασε το πλάνο του θέλοντας να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στο τρίποντο, σε ένα πολύ δύσκολο και ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι.

Θα επιχειρήσουμε να προβλέψουμε την αρχική εντεκάδα πάντοτε με επιφυλάξεις. Δημιουργείται κενό στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής και αυτό ενδεχομένως να αναγκάσει τον προπονητή να αλλάξει τον σχηματισμό για να προσαρμόσει την ομάδα με βάση αυτό το δεδομένο.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Φαμπιάνο.

Και από κει και πέρα αν ο σχηματισμός μας θα είναι ο συνηθισμένος, δηλαδή 4-2-3-1 τότε…

στο κέντρο της άμυνας επιστρέφει ο Κουλιμπαλί και θα ειναι δίδυμο με τον Λανγκ. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα διατηρηθεί ο Παναγιώτου ενώ δεξιά στην άμυνα θα βρίσκεται ο Μάθιους.

Στο κέντρο θα είναι δίδυμο οι Κούσουλος και Χαραλάμπους με τον Μπέζους να τοποθετείται λίγο πιο μπροστά.

Ο Σίμιτς θα βρίσκεται στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής ενώ δεξιά πιθανολογούμε ότι θα τοποθετηθεί ο Κακουλλής.

Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Στεπίνσκι.

Πιθανή εντεκάδα (4-2-3-1): Φαμπιάνο, Κουλιμπαλί, Λανγκ, Παναγιώτου, Μάθιους, Κούσουλος, Χαραλάμπους, Μπέζους, Σίμιτς, Κακουλλής, Στεπίνσκι

Αν ο σχηματισμός που θα επιλέξει ο Ρέκνταλ θα είναι το 3-5-2 τότε τριάδα στην άμυνα θα είναι οι Παναγιώτου, Λανγκ, Κουλιμπαλί.

Δύο μπακ χαφ θα είναι οι Μάθιους (δεξιά) και Σίμιτς (αριστερά).

Τριάδα στο κέντρο θα βρεθούν οι Κούσουλος, Χαραλάμπους και Μπέζους ενώ δίδυμο στην επίθεση θα είναι οι Στεπίνσκι και Κακουλλής.

Πιθανή εντεκάδα (3-5-2): Φαμπιάνο, Λανγκ, Παναγιώτου, Κουλιμπαλί, Μάθιους, Σίμιτς, Κούσουλος, Χαραλάμπους, Μπέζους, Κακουλλής, Στεπίνσκι.