Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Σκοράρει νικάει και πληρώνει η Ομόνοια!

Σκοράρει νικάει και πληρώνει η Ομόνοια!


Η Ομόνοια αντιμετωπίζει την Πάφο (17:00) με στόχο την επιστροφή στις νίκες για να συνεχίσει στο κυνήγι της κορυφής στην 1η κατηγορία!

* Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Ο «μαραθώνιος» στο πρωτάθλημα συνεχίζεται για την Ομόνοια με άλλο ένα ντέρμπι που είναι κρίσιμο βαθμολογικά, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Κιέτιλ Ρέκνταλ έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την ΑΕΖ Ζακακίου, χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς, με αποτέλεσμα να μείνει στους 39 βαθμούς.

Η επιστροφή των «πράσινων» της Λευκωσίας στο ΓΣΠ έχει άλλο ένα ντέρμπι, απέναντι στην Πάφο που έχει έναν βαθμό λιγότερο (σε 19 αγώνες), με τη νίκη να είναι απαραίτητη για να μη χαθεί περαιτέρω έδαφος στην κούρσα.

Οδηγός της Ομόνοιας θα είναι μεταξύ άλλων η εξαιρετική παράδοση των τελευταίων αγώνων απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο που πανηγύρισε τελευταία φορά τον Οκτώβριο του 2022 στην Πάφο (3-0). Στον πρώτο γύρο με το 0-2 στην Πάφο συνεχίστηκε το σερί των τριών νικών και συνολικά αήττητου έξι αγώνων. Η νίκη της Ομόνοιας στο ΓΣΠ προσφέρεται σε απόδοση 2.55.

Την ώρα που η Ομόνοια συνεχίζει να πετά βαθμούς εκτός έδρας, όπου έχει τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη (δύο ήττες, μία ισοπαλία), στο «σπίτι» της είναι πολύ αποτελεσματική, καθώς είναι αήττητη με επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες σε 10 αγώνες. Στα πέντε τελευταία ματς στο ΓΣΠ σε πρωτάθλημα και κύπελλο οι Ομονοιάτες έχουν επικρατήσει με συνδυασμό Over 2.5 γκολ και Goal/Goal. Να προκύψει ο συνδυασμός Over 2.5 γκολ και νίκης των γηπεδούχων προσφέρεται σε απόδοση 4.33.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.COM.CY/INFO/WELCOME-BONUS-OROI. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΖΙΡΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022 . ·         Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy