Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Ανοικτό παιχνίδι, μείναμε νωρίς πίσω, ισοφαρίσαμε και είναι όλα ανοικτά

Ημίχρονο: Ανοικτό παιχνίδι, μείναμε νωρίς πίσω, ισοφαρίσαμε και είναι όλα ανοικτά


Ηταν πιο επικίνδυνη στο γήπεδο η Πάφος από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Ήταν η ομάδα που έφτανε στην περιοχή μας, τελείωσε μάλιστα 3 φάσεις στα πρώτα πέντε λεπτά και τα πράγματα έδειχναν στην αρχή δύσκολα.

Στην πρώτη μας καλή επίθεση χάσαμε μεγάλη ευκαιρία και στην αντεπίθεση ο Βαλακάρι σκόραρε στο 14ο λεπτό για να βάλει την Πάφο μπροστά στο σκορ. Δεν μπορέσαμε στη συνέχεια να βγούμε μπροστά και να δώσουμε την εντύπωση ότι ψάχνουμε με σοβαρότητα την απάντηση, ενώ οι φιλοξενούμε συνέχισαν να είναι πιο επικίνδυνοι όταν ανέβαιναν.

Μετά το 20ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβασε απόδοση και βγήκε με περισσότερες απαιτήσεις μπροστά, έχασε μεγάλες ευκαιρίες και δικαιούταν γκολ. Το βρήκε τελικά με τον Μπέζους στο 28′ με κεφαλιά του Μπέζους.

Το παιχνίδι ήταν ανοικτό. Η Πάφος συνέχισε να είναι πολύ επικίνδυνη όποτε έβγαινε μπροστά ενώ εμείς μετά το γκολ κάναμε το καλύτερο μας διάστημα στον αγώνα στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν κλείσαμε τη Πάφο στη περιοχή της και ψάξαμε δεύτερο γκολ.

Όλα ανοικτά στο δεύτερο μέρος.

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για τη Πάφο στο 3ο λεπτό με την κεφαλιά του Μπρούνο να πηγαίνει με δύναμη στον Φαμπιάνο. Έκανε σέντρα από αριστερά ο Μελούσο ύστερα από αντεπίθεση.

Ο Τάνκοβιτς έκανε μακρινό άστοχο σουτ στο 4ο λεπτό.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Μπέζους στο 12ο λεπτό.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Σίμιτς στο 13ο λεπτό όταν ο Μάθιους έστειλε χαμηλή σέντρα στον Σίμιτς που έκανε προβολή με τον Ίβουσιτς να κάνει τρομερή απόκρουση.

Σκόραρε ο Βαλακάρι στο 14ο λεπτό όταν βγήκε σέντρα από δεξιά. Τη σέντρα έκανε ο Ναμ, ο Βαλακάρι πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας μας και απλά άγγιξε τη μπάλα για να σκοράρει. 

Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Χάμπος στο 24ο λεπτό όταν ο Φράνσον έστειλε χαμηλά τη σέντρα για τον Στεπίνσκι που έκανε προβολή και δεν πρόλαβε, η μπάλα πήγε στο δεύτερο δοκάρι όπου βρισκόταν ο Χάμπος που πλάσαρε πάνω στον αμυντικό από δύσκολη γωνία.

Ένα σουτ από τον Χάμπο στο 25ο λεπτό έφυγε άουτ.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Στεπίνσκι στο 25ο λεπτό όταν έφυγε με ταχύτητα από το κέντρο του γηπέδου, μπήκε στη περιοχή, σούταρε απέκρουσε ό Ίβουσιτς.

Στο 26ο λεπτό ο Μπέζους σέντραρε, στο δεύτερο δοκάρι ο Φράνσον έπιασε κεφαλιά για να κτυπήσει η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 28ο λεπτό ο Νικόλας ανέβηκε από αριστερά, έβγαλε μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι όπου κινήθηκε ο Μπέζους, έκανε κεφαλιά και σκόραρε. 

Tεράστια ευκαιρία έχασε ο Ζάιρο στο 44′ σε τετ-α-τετ με τον Φάμπιάνο. Πλάρασε άστοχα.