Home SPORTS NEWS Δεν τιμωρήθηκε ο Εβρά

Δεν τιμωρήθηκε ο Εβρά


Η γαλλική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε πως δεν θα επιβληθούν τελικά κυρώσεις στον Πατρίς Εβρά, για την πρόσφατη επίθεση που είχε εξαπολύσει ο Γάλλος άσος εις βάρος στελεχών προς… όλους. Να θυμίσουμε πως από τα «πυρά» του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ξέφυγαν μέλη της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αλλά και οι δημοσιογράφοι, ενώ επιτέθηκε και κατά τρίτους!

Ο Πατρίς Εβρά είχε κληθεί σε απολογία για τα όσα είχε δηλώσει σε κάμερα. Απολογήθηκε εγγράφως και ανέφερε ότι η αγάπη του και η δέσμευσή του για την μπλε φανέλα δεν αμφισβητείται, συμπληρώνοντας ότι δεν έχει στόχο να παρεμβαίνει στο εσωτερικό της ομοσπονδίας. Έκανε σαφές ότι αν και τα γεγονότα που περιέγραψε ήταν αληθινά χρησιμοποίησε κάποιες λέξεις που θα μπορούσε να είχε ομολογουμένως αποφύγει. Ουσιαστικά προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις σε τηλεοπτική συνέντευξή του.

Μετά από αυτά και τη μεταμέλεια που επέδειξε ο Πατρίς Εβρά, ο πρόεδρος Νοέλ Λε Γκραέ, αποφάσισε να μην τιμωρήσει τον διεθνή άσο, ο οποίος έχει 52 συμμετοχές με την εθνική Γαλλίας! Αν και αρχικά τόσο ο πρόεδρος, όσο και μέλη της Ομοσπονδίας, ήταν αντίθετοι στο να μην τιμωρηθεί ο παίκτης. Βέβαια υπέρ τη μη τιμωρίας του παίκτη ήταν και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο οποίος τον χρειάζεται τον Εβρά για τα παιχνίδια με την Ουκρανία στο πλαίσιο των μπαράζ των προκριματικών του Μουντιάλ στη ζώνη της Ευρώπης… Δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται πάντως πρόβλημα στο εσωτερικό των «πετεινών»!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr