Home TOP NEWS Post – Game: Η κακή διαχείριση, η νέα απώλεια και τα… δύσκολα...

Post – Game: Η κακή διαχείριση, η νέα απώλεια και τα… δύσκολα που έρχονται

Άλλη μια απώλεια βαθμών είχε η ομάδα μας, την δεύτερη συνεχόμενη. Το σύνολο του Τσέντιλ Ρέκνταλ έχασε από την Πάφο FC με 1-2, έμεινε στους 39βαθμούς και στην 6η θέση και βλέπει την απόσταση κυρίως από την κορυφή να έχει ανοίξει στους 9βαθμούς.


Φυσικά στο χθεσινό παιχνίδι, δεν ήταν μόνο η ήττα και η απώλεια βαθμών, η ομάδα μας έχασε και μια ευκαιρία να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, να ανακτήσει ξανά ψυχολογία και αυτοπεποίθηση κάτι που δίνουν τέτοια παιχνίδια κάτι που η ομάδα χρειάζεται αφού ακολουθούν μαζεμένα ντέρμπι.

Είναι γεγονός ότι, οι πολλές απουσίες δεν βοηθούν το Νορβηγό τεχνικό να στήσει την ομάδα όπως θέλει στο τερέν. Χθες είδαμε, ενδεκάδα με τον Παναγιώτου στα άκρα της άμυνας, τον Φράνσον εξτρέμ, ενώ και οι αλλαγές που έγιναν εκ του αποτελέσματος δεν βοήθησαν και σίγουρα σε ένα βαθμό η κακή διαχείριση που γίνεται έχει χαλάσει και την συνοχή της ομάδας μας.

Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι, η ομάδα μας με βάση τα όσα έδειχνε μέσα στο γήπεδο θα μπορούσε να το “χτυπήσει”, ωστόσο αυτό που της στοίχισε και στο τέλος βρέθηκε στην αντίθετη πλευρά του σκορ, ήταν η αναποτελεσματικότητα μπροστά στην εστία του Ίβουσιτς, αλλά και οι στιγμές αδράνειας στο αμυντικό τρίτο που έφεραν και τα δύο γκολ της Πάφου.

Επιθετικά η ομάδα μας έδειξε κάποια καλά πράγματα. Όταν μάλιστα έμεινε πίσω στο σκορ στο 14ο λεπτό από τον Βαλακάρι, κατάφερε να βγάλει αντίδραση, έχασε τρεις μεγάλες φάσεις και στην συνέχεια κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης με σέντρα του Παναγιώτου που χρησιμοποιήθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας και κεφαλιά του Μπεζούς. Στο δεύτερο γκολ δεν μπορούσε να αντιδράσει καθώς δεν έχει καθόλου χρόνο.

Απ’ εκεί και πέρα, αυτό που μένει και έχει σημασία στο τέλος της ημέρας, είναι το τελικό σκορ που γράφεται στον πίνακα κι αυτό δεν ήταν υπερ της ομάδας μας και σίγουρα είναι κάτι που φέρνει εκ νέου απογοήτευση και κατήφεια, αφού πλέον η ομάδα μας ,όχι μόνο το τρένο του τίτλου χάνει, αλλά είναι αναγκασμένη να τα παίξει όλα για όλα για να μείνει για την εξάδα.

Για την ομάδα μας ακολουθεί σε τρεις μέρες άλλο ένα καθοριστικό ματς στο “ΑΕΚ Αρένα”  και θα πρέπει ο Τσέντιλ Ρέκνταλ να βρει τον τρόπο να διαχειριστεί την ψυχολογία μετά από μια ήττα, αλλά και τις πολλές απουσίες ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη για να επιστρέψει στις νίκες που είναι και το μοναδικό ζητούμενο.