Home TOP NEWS Τα πρώτα συμπεράσματα για τους νέους….

Τα πρώτα συμπεράσματα για τους νέους….


Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας, ο Μάριους Στεπίνσκι και ο Ντούσαν Μπάκιτς, όχι μόνο βρέθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα με την Πάφο FC, αλλά αμφότεροι έκαναν και το επίσημο ντεμπούτο τους, γράφοντας τα πρώτα τους λεπτά με την πράσινη φανέλα.

Ο Τσέντιλ Ρέκνταλ ξεκίνησε την αναμέτρηση βάζοντας τον Πολωνό ποδοσφαιριστή από την αρχή του αγώνα στην κορυφή της επίθεσης και στην συνέχεια και προς τα τελικά στάδια του αγώνα, τον αντικατέστησε δίνοντας την ευκαιρία και στον Ντούσαν Μπάκιτς να αγωνιστεί.

Όσον αφορά τον Στεπίνσκι μπορεί να μην κατάφερε να δει δίχτυα στο χθεσινό παιχνίδι, ωστόσο πρσπάθησε, ήταν μέσα στις φάσεις, ενώ είχε και καλές επιστροφές όταν η ομάδα αμυνόταν, βοηθώντας και στην ανασταλτική λειτουργία. Σίγουρα στο πρώτο του παιχνίδι δεν μπορούν να εξαχθούν σωστά συμπεράσματα, ωστόσο είναι ένας ποδοφαιριστής που ξέρει το Κυπριακό πρωτάθλημα και στην πάροδο του χρόνου εικάζουμε θα βοηθήσει.

Τώρα για τον Μπάκιτς, τα δώδεκα λεπτά που αγωνίστηκε δεν ήταν αρκετά για να δούμε ή να κρίνουμε τι μπορεί να προσφέρει. Ο Μαυροβούνιος επιθετικός, άγγιξε ξανά μπαλά ένα μήνα μετά και σίγουρα θα χρειαστεί κάποιο χρόνο και αγωνιστικά λεπτά για να μπορέσει να βρει τα πατήματα του και να πιάσει καλό αγωνιστικό ρυθμό.