Home TOP NEWS Προετοιμασία μόλις δύο ημερών και πάμε «Αρένα» με την πλάτη στον τοίχο

Προετοιμασία μόλις δύο ημερών και πάμε «Αρένα» με την πλάτη στον τοίχο


Η ήττα από τη Πάφο μας έχει θέσει σχεδόν οριστικά εκτός μάχης του τίτλου. Δεν είναι μόνο οι 9 βαθμοί της διαφοράς από το πρωτοπόρο Αποέλ, είναι και η αγωνιστική αναξιοπιστία της ομάδας που δεν μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε και να θέτουμε πλέον το πρωτάθλημα ως στόχο.

Βέβαια η χρονιά δεν έχει τελειώσει. Υπάρχουν ακόμα οι προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, υπάρχει ακόμα και το κύπελλο. Και πρέπει να συνεχίσουμε. Για την ώρα η ομάδα καλείται να σηκώσει κεφάλι και να ετοιμαστεί για τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με την ΑΕΚ.

Πλέον από την έκτη θέση θα προσπαθήσουμε να κάνουμε βαθμολογικό ανέβασμα, όντες αναγκασμένοι να βλέπουμε και πίσω μας αφού ο κίνδυνος να μας φτάσει ο Απόλλων υπάρχει.

Ενόψει του αγώνα στην «Αρένα», δεν υπολογίζονται οι Σιπριάνο, Αλιούμ, Mπασιρού και Ψάλτης που είναι τραυματίες, ο τιμωρημένος Κουλιμπαλί ενώ θα δούμε τι θα αποφασιστεί με τους Κακουλλή και Μπέζους οι οποίοι συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών.

Απομένει η σημερινή και η αυριανή προπόνηση μέχρι τον αγώνα με τον Ρέκνταλ να ψάχνει τρόπους να κλείσει και πάλι κάποιες τρύπες ώστε να καταρτίσει την εντεκάδα του.