Home TOP NEWS Με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στην ΑΕΚ

Με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στην ΑΕΚ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ταξιδεύει το απόγευμα στην Λάρνακα και στο “ΑΕΚ Αρένα” για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.


Η καθυστέρηση εκ νέου στην μεταγραφική του Ιανουάριου, τα ανεπιτυχεί αποτελέσματα στις δύο τελευταιές αγωνιστικές με ΑΕΖ και Πάφο FC, το ότι η ομάδα έχει εκτροχιαστεί από τον στόχο της και πλέον πρεπει να παλέψει για να μείνει στην εξάδα έχουν δημιουργήσει “μαύρα σύννεφα” πάνω από το “Ηλίας Πούλλος” και πάει στο παιχνίδι σήμερα με την πλάτη στον τοίχο.

Το σύνολο του Τσέντιλ Ρέκνταλ θα πάει στην Λάρνακα σήμερα με μαζεμένα προβλημάτα. Εκτός θα είναι συνολικά 10 ποδοσφαιριστές. Οι τιμωρημένοι Μπεζούς, Κουλιμπαλί. Οι τραυματίες, Σιπριάνο, Αλιούμ, Ψάλτης και Μπασιρού, οι Διεθνείς Σεμέδο και Ουζόχο, ενώ στην λίστα των απόντων προστέθηκαν οι Κασάμα και Ζαχαρίου.

Παρά τα όποια προβλήματα έχει η ομάδα μας, θα πρέπει να βρει τον τρόπο να παρουσιαστεί δυνατή στις τέσσερεις γραμμές και να προσπαθήσει να νικήσει την ΑΕΚ που τον τελευταίο καιρό παρουσιάζεται πάρα πολύ δυνατή. Αν τα καταφέρει να πάρει το τρίποντο θα δώσει στην ομάδα μας τεράστια ψυχολογία και ώθηση ενόψει της συνέχεια.