Home TOP NEWS Η ανακοίνωση αποτυπώνει και την απογοήτευση!

Η ανακοίνωση αποτυπώνει και την απογοήτευση!

Το ημερολόγιο έγραφε τότε 14 Ιουνίου 2023 όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωνε την πρόσληψη του Γέσπερ Γιάνσον και θα κατείχε το πόστο του Αθλητικού Διευθυντή για τα επόμενα τρία χρόνια.


Λίγες ημέρες μετά έγινε η παρουσίαση του Σουηδού Αθλητικού Διευθυντή, ο οποίος συστήθηκε στον κόσμο και ανέλυσε το πλάνο του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ένα πλάνο που είχε μεταξύ άλλων την ανάπτυξη ταλέντων και την μεταπώληση τους σε αλλες ομάδες κυρίως του εξωτερικού.

Σήμερα οι δρόμοι του Γέσπερ Γιάνσον και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χώρισαν με τον Σουηδό αντί 36μήνες να αντέχει μόνο 7.5μήνες στο πόστο του. Οι λάθος επιλογές, οι κακοί χειρισμοί σε συνεργασία με την υπόλοιπη ομάδα προγραμματισμού, έφεραν την ομάδα μας να είναι μακριά από τους στόχους της, να κινδυνεύει ακόμη και να παραμείνει εκτός εξάδας, κάτι που οδήγησε τον Πρόεδρο να δείξει την πόρτα εξόδου στον Σουηδό Αθλητικό Διευθυντή.

Πάντως, το εσωτερικό θέμα που δημιουργήθηκε στις τάξεις της ομάδας μας μεταξύ του Γιάνσον, έφεραν κι αυτή την εξέλιξη, ενώ η σημερινή ανακοίνωση που ήταν μόνο “21” λέξεις, αποτυπώνουν ξεκάθαρα την απογοήτευση για το έργο του Σουηδού για τις ημέρες που εργάστηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ.