Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μυλωνάς: “Γνωρίζαμε για την αγωγή, ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί” (audio)

Μυλωνάς: “Γνωρίζαμε για την αγωγή, ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί” (audio)

sak_8248


Για το θέμα που προέκυψε με την αγωγή από την RCB κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε σήμερα στο ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Στέλιος Μυλωνάς. Ο κος Μυλωνάς ήταν καθησυχαστικός και ενημέρωσε πως τα 2 εκατομμύρια που ζητάει η RCB είχαν υπολογιστεί στα 14,5 εκ του χρέους. Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν έντονος για την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα μας από την εφημερίδα “Αλήθεια”.

“Υπάρχει μια αγωγή που έχει γίνει τον Απρίλιο του 2013. Δεν θα πούμε πολλά από ραδιοφώνου, γιατί το θέμα έχει πάει στα δικαστήρια. Αυτό το ποσό ήταν μέσα στα 14,5 εκατομμύρια ευρώ του χρέους. Το γνωρίζαμε, ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί”, είπε μεταξύ άλλων ενώ σχολίασε για την εφημερίδα:

“Γιατί συνεχώς οι πολιτικοί συντάκτες αυτής της εφημερίδας κάνουν συνεχώς αυτές τις αναφορές; Μόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αγωγές; Γιατί κάνουν του κεφαλιού τους; Εμένα μου δημιουργείται το ερώτημα, το κάνουν σκόπιμα; Όταν θα μπει η δική μας θέση, θα μπει πρωτοσέλιδο; Γιατί η συγκεκριμένη εφημερίδα το κάνει επανειλημμένα; Ενοχλεί η μη συμπερίληψη της θέσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Γιατί να μην ερωτηθούμε για το θέμα;”

Για τον κόσμο:
“Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει το νέο το συμβούλιο και να είναι κοντά του. Χωρίς στήριξη δεν μπορεί το σωματείο να προχωρήσει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει συνεχώς λεφτά λόγω των παλιών υποχρεώσεων. Ξέρουμε τα χρέη μας, μειώσαμε τον προϋπολογισμό και διαθέσαμε προϊόντα για να καλύπτουμε μεγάλο ποσοστό αυτού”

Για τα διοικητικά:

“Νομίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Απλά είναι λίγο νωρίς και κάποιοι δεν το έχουν δημοσιεύσει. Στις 13/11 θα ξέρουμε. Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες θα γνωρίζουμε ποιοι διεκδικούν θέση στο Δ.Σ”.

Διαβάστε ακόμα: «€14,5 εκ. το μάξιμουμ!»