Home TOP NEWS Άλλες δύο προπονήσεις και ολοκληρώνει για Απόλλωνα

Άλλες δύο προπονήσεις και ολοκληρώνει για Απόλλωνα

Μέσα σε όλα αυτά που γίνονται στο εξωαγωνιστικό κομμάτι και τις εξελίξεις που τρέχουν, υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι και στην ακίδα της ομάδας μας είναι ο “τελικός” με τον Απόλλωνα, παιχνίδι το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (04/02) στο στάδιο “Αλφαμέγα”.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής με το Νορβηγό τεχνικό να έχει και πάλι αρκετά προβλήματα να διαχειριστεί. Εκτός θα είναι σίγουρα ο Κακουλλής και ο Κουλιμπαλί που είναι τιμωρημενοί. Ενώ θα δείξει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι Σιπριάνο, Αλιούμ, Μπασιρού και Ψαλτης που είναι τραυματισμένοι. Επιστρέφει ο Μπεζούς και αναμένουμε να δούμε για Κασάμα.

Σίγουρα παρά τα όποια προβλήματα η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται και πρέπει επιτέλους να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στον αγωνιστικό χώρο και να παίξει καλό ποδόσφαιρο για να μπορέσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που είναι και το μοναδικό ζητούμενο για να μπορέσει να διατήρησει τις ελπίδες της για παραμονή στην πρώτη εξάδα.

Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα που η ομάδα μας δεν κατάφερε να γευτεί τη νίκη, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές μας έστω και τώρα καλούνται να βγάλουν χαρακτήρα και να δείξουν ότι μπορούν να επαναφέρουν την ΟΜΟΝΟΙΑ σε τροχιά θετικό αποτελέσματων.