Home TOP NEWS Χαμάς: «Ήταν εύκολο να διαλέξω την ΟΜΟΝΟΙΑ…προπονούμαι φουλ εδώ και ενάμιση μήνα»...

Χαμάς: «Ήταν εύκολο να διαλέξω την ΟΜΟΝΟΙΑ…προπονούμαι φουλ εδώ και ενάμιση μήνα» (Βίντεο)


Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε ο Αμίν Χαμάς και μίλησε για τους λόγους που επέλεξε την ομάδα, τις προσδοκίες του και άλλα πολλά.

Αμίν, καλωσόρισες στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε τα καλύτερα. Ποια είναι τα πρώτα σου συναισθήματα μετά τη μεταγραφή στην ΟΜΟΝΟΙΑ;
Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ, μια μεγάλη ομάδα. Ήδη τις προηγούμενες δύο μέρες προπονήθηκα με την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που μου έδωσαν μια θερμή υποδοχή. Νιώθω ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ένας ευχάριστος Σύλλογος, με πολύ κόσμο και αυτό μου αρέσει.

Φυσικά και ήξερες από προηγουμένως για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ποια είναι οι κυριότεροι λόγοι που σε έκαναν να αποδεχθείς αυτή τη προσφορά και να γίνεις παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;
Η ΟΜΟΝΟΙΑ με προσέγγισε και θεωρώ πως όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ σε προσεγγίζει, τότε είσαι πολύ ανοικτός να μιλήσεις. Ένιωσα πολύ αυτοπεποίθηση από πλευράς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είχα δύσκολο χρόνο μετά τον τραυματισμό μου, ένιωσα αυτοπεποίθηση από τους ανθρώπους στη Λευκωσία και την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήταν αρκετά εύκολο για εμένα να επιλέξω την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ένιωσα πολλή αγάπη και στήριξη μετά από αυτόν το δύσκολο χρόνο που είχα. Ήταν μια αρκετά εύκολη απόφαση για εμένα.

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον Σύλλογο, την προπόνηση και τους συμπαίκτες σου;
Ξέρω πολλά από τα παιδιά επειδή αγωνιζόμασταν ως αντίπαλοι. Με υποδέχτηκαν πολύ θερμά. Είμαι χαρούμενος με αυτό και δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσω να παίζω. Είναι ένας ευχάριστος και οικείος Σύλλογος και μου αρέσει αυτό.

Ποιες είναι οι προσδοκίες σου εδώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ;
Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάντα πρέπει να παίζει για το πρωτάθλημα. Ήμουν τυχερός καθώς κέρδισα το πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα και είναι ένα ωραίο συναίσθημα. Για εμένα προσωπικά, οι φιλοδοξίες μου είναι μετά τον τραυματισμό μου, να επιστρέψω, να βρω ξανά ρυθμό, να παίξω παιχνίδια και να παλέψω για τα χρώματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είμαι τέτοιου τύπου παίκτης. Δίνω το 100% στο γήπεδο και αφήνω τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι είμαι σαν παίκτης.

Ο τραυματισμός σου ανήκει στο παρελθόν. Ποια είναι η κατάστασή σου τώρα; Μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα άμεσα;
Έχουν περάσει 9-10 μήνες από τον τραυματισμό μου. Προπονούμε εδώ και ενάμιση μήνα σε φουλ ρυθμούς. Νιώθω καλά, η φυσική μου κατάσταση είναι καλή και απλώς χρειάζομαι φυσιολογικό ρυθμό αγώνα. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο σύντομα γίνεται. Όσο πιο σύντομα με χρειαστούν, εγώ θα βοηθήσω.

Τέλος, ένα μικρό μήνυμα για τον κόσμο.
Ξέρω ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πολύ και υπέροχο κόσμο. Δεν μπορώ να περιμένω για να σας συναντήσω παιδιά. Έχω παίξει εναντίων σας και πάντα επικρατούσε μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Δεν βλέπω την ώρα να σας συναντήσω παιδιά, να παίξω για εσάς και να δώσω το καλύτερο μου για εσάς.