Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με Απόλλωνα

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Απόλλωνα

Η ομάδα μας είναι έτοιμη για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα, στο οποίο στόχος της πρέπει να είναι μόνο η νίκη και η επιστροφή στον δρόμο των επιτυχίων για να μπορέσει να ελπίζει σε παραμονή στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.


Όπως ενημέρωσε το Γραφείο Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η ομάδα μας θα ταξιδέψει στη Λεμεσό σήμερα το απόγευμα έχοντας στην αποστολή της 20 συνολικά ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Σενού Κουλιμπαλί (κόκκινη) και Ανδρόνικος Κακουλλής (κίτρινες), οι τραυματίες Σαιντού Αλιούμ, Φουάντ Μπασιρού, Πάρις Ψάλτης, Βέλικο Σίμιτς και οι διεθνείς Φρανσίς Ουζόχο, Γουίλι Σεμέδο. Επιστρέφει ο Ρομάν Μπεζούς, ο Μαρκίνιος Σιπριάνο και ο Μορέτο Κασάμα.

Με τόσες απουσίες και με την ομάδα μας να μην ενισχύεται τον Ιανουάριο στα άκρα της επίθεσης μετά την φυγή του Σεμέδο στο Κόπα Άφρικα και την παραχώρηση του Λοίζου Λοίζου, αντιλαμβάνεται κανείς ότι το έργο του Νορβηγού κόουτς για το στήσιμο της ενδεκάδας θα είναι και πάλι αρκετά δύσκολο.

Για το σημερινό κόντρα στον Απόλλωνα εικάζουμε ότι, ο Ρέκνταλ θα ξεκινήσει με τους πιο κάτω έντεκα ποδοσφαιριστές.

Κάτω από το τέρμα για ακόμη ένα παιχνίδι θα είναι ο Φαμπιάνο

Μπροστά από τον Βραζιλιάνο κήπερ και στον χώρο άμυνας θα κινούνται οι Λανγκ, Μίλετιτς, Παναγιώτου, Μάθιους και Λέτσιακς.

Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Κούσουλος, Χαραλάμπους και Μπεζούς.

Και στο επιθετικό τρίτο θα αγωνιστούν στην κορυφή οι Στεπίνσκι μαζί με τον Μπάκιτς.

Πιθανή ενδεκάδα σε σχηματισμό 5-3-2: Φαμπιάνο, Λανγκ, Μίλετιτς, Παναγιώτου, Μάθιους, Λέτσιακς, Κούσουλος, Μπεζούς, Χαραλάμπους, Στεπίνσκι, Μπάκιτς.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Φαμπιάνο, Παπαστυλιανού, Κελεπέσιη , Μάθιους, Σιπριάνο, Κασάμα, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέτσιακς, Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλο, Μίλετιτς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Οζλέρ, Παντελή, Αμού, Μπεζούς.