Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Ξέρει από δύσκολα και τριπλασιάζει η Ομόνοια!

Ξέρει από δύσκολα και τριπλασιάζει η Ομόνοια!


Άλλη μια εκτός έδρας δοκιμασία για την Ομόνοια, αυτή τη φορά απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού (19:00) όπου η νίκη είναι αναγκαία για να μην μπουν σε κίνδυνο τα Playoffs

*          Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Βαδίζοντας στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου οι τελευταίες στροφές είναι όλο και πιο κρίσιμες.

Η 23η αγωνιστική έχει για την Ομόνοια νέα δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, στη Λεμεσό απέναντι στον Απόλλωνα. Η ομάδα του Κίετιλ Ρέκνταλ θέλει το «τρίποντο» για να διασφαλίσει ότι δεν θα έχει περιπέτειες όσον αφορά την παρουσία της στα Playoffs για τον τίτλο και τις ευρωπαϊκές θέσεις. Παράλληλα θέλει να χτίσει απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της, ενώ θα μπορεί να κοιτάξει ψηλότερα στην κατάταξη.

Το τελευταίο διάστημα η ομάδα έχασε σημαντικό έδαφος σε μια κρίσιμη καμπή του «μαραθωνίου» και αναζητείται η άμεση αντίδραση για να μη συνεχιστούν οι βαθμολογικές απώλειες.

H πρόσφατη παράδοση στη Λεμεσό κάθε άλλο παρά θετική είναι για την Ομόνοια, η οποία καλείται να επαναλάβει ότι πέτυχε στον πρώτο γύρο, όπου επικράτησε με 2-0 χάρη στα γκολ από Λοΐζου και Σεμέδο.

Το 1-2 του 2016 είναι η τελευταία επιτυχία των Ομονοιατών στην έδρα του Απόλλωνα, καθώς έκτοτε μετρούν 11 ήττες και μόλις μία ισοπαλία! Οι παραδόσεις ωστόσο είναι για να σπάνε και η νίκη των «πράσινων» στη Λεμεσό προσφέρεται σε απόδοση 3.20, καθώς ο Απόλλων στην έδρα του έχει πολλές απώλειες (3 νίκες, 3 ισοπαλίες, 5 ήττες) και δεν έχει νικήσει στα επτά τελευταία ματς στη Λεμεσό.

Τα δύο τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων στο «σπίτι» των «κυανόλευκων» έχουν λήξει με το ίδιο σκορ (2-1), με την Ομόνοια να διαθέτει μία από τις καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος. Τα Over 2.5 Γκολ στην κρίσιμη αναμέτρηση είναι σε απόδοση 2.00.

Τέλος, ανάμεσα      στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.COM.CY/INFO/WELCOME-BONUS-OROI. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΖΙΡΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022 . ·         Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy