Home TOP NEWS Τα παιχνίδια των ομάδων της πρώτης εξάδας μέχρι το τέλος και η...

Τα παιχνίδια των ομάδων της πρώτης εξάδας μέχρι το τέλος και η σημαντικότητα του 3×3!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να αποδράσει από το “διπλό” από το στάδιο “Αλφαμέγα” και ουσιαστικά με το τρίποντο που εξασφάλισε, κατάφερε να “κλειδώσει” και την παραμονή της στο πρώτο γκρουπ του πρωταθλήματος.


Σίγουρα η χθεσινή νίκη ήταν τεράστια, τόσο βαθμολογική, όσο και ψυχολογική αφού αυτή φέρνει μια ηρεμία στις τάξεις της ομάδας μας, η οποία χάθηκε μετά από τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα με ΑΕΖ, Πάφο FC και ΑΕΚ, αλλά και με τα όσα προηγήθηκαν στο εξωαγωνιστικό κομμάτι πριν το ματς στην Λεμεσό.

Το σύνολο του Τσέντιλ Ρέκνταλ με το χθεσινό τρίποντο πάτησε στην 5η θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενο τις απώλειες της Ανόρθωσης από την Πάφο FC, μείωσε από την 4η θέση στον ένα βαθμό και θα περιμένει και τα παιχνίδια των άλλων τριών ομάδων της πρώτης εξάδας για να δει αν θα μειώσει κι από τις άλλες ομάδες τις αποστάσεις.

Με το πέρας της αγωνιστικής αυτής, στο πρόγραμμα των ομάδων θα απομένουν άλλα τρία παιχνίδια, εκτός από την Ανόρθωση που χρωστάει αυτό με την ΑΕΖ και η ομάδα μας θα πρέπει και επιβάλλεται να κάνει το τρία στα τρία, έχοντας ένα ντέρμπι στην έδρα της και δύο θεωρητικά εύκολα παιχνίδια.

Στόχος για την ΟΜΟΝΟΙΑ στα εναπομείναντα παιχνίδια είναι να πάρει το απόλυτο των βαθμών έτσι ώστε να μπορέσει να μπει στα πλέι – οφ με μια καλή συγκομιδή βαθμών και γιατί όχι αν της δοθεί η ευκαιρία να κυνηγήσει και ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα απ’ αυτή.

Το πρόγραμμα όλων των ομάδων της πρώτης εξάδας

Αποέλ (51βαθμούς)
– ΑΕΛ (εκτός)
– Άρης (εντός)
– Δόξα (εκτός)

Άρης (47βαθμούς)
– Καρμιώτισσα (εντός)
– Αποέλ (εκτός)
– ΑΕΛ (εντός)

ΑΕΚ (45βαθμούς)
– Απόλλωνας (εντός)
– ΑΕΛ (εκτός)
– Ανόρθωση (εντός)

Πάφος FC (43βαθμούς)
– Εθνικός Άχνας (εντός)
– Οθέλλος Αθηαίνου (εκτός)
– Νέα Σαλαμίνα (εντός)

ΟΜΟΝΟΙΑ (42βαθμούς)
– Ανόρθωση (εντός)
– Εθνικός Άχνας (εκτός)
– Οθέλλος (εντός)

Ανόρθωση(41βαθμούς)
– ΟΜΟΝΟΙΑ (εκτός)
– Απόλλωνας (εντός)
– ΑΕΖ (εκτός)
– ΑΕΚ (εκτός)