Home TOP NEWS Ερωτηματικά για εντεκάδα

Ερωτηματικά για εντεκάδα


Οι επιστροφές των Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Κακουλλή, το γεγονός ότι υπολογίζεται ο Χαμάς ενώ έχει ήδη επιστρέψει ο Σιπριάνο, δίνουν επιλογές στον Ρέκνταλ για τον καταρτισμό της εντεκάδας. Ίσως είναι και ο Σίμιτς στη διάθεση του προπονητή.

Το πλάνο βγαίνει με τα ερωτηματικά να αφορούν κυρίως στις θέσεις στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής αλλά και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Πιθανόλογούμε ότι ο Νικόλας θα πάει ξανά στη φυσική του θέση, στο κέντρο της άμυνας για να παίξει δίδυμο μαζί με τον Κουλιμπαλί. Ο Σιπριάνο πιθανόν να πάρει ξανά θέση στην εντεκάδα στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Λέτσιακς να διατηρηθεί στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής και να πάει ο Σεμέδο δεξιά. Σιπριάνο και Λέτσιακς θα μπορούσαν να καλύψουν μαζί την αριστερή πλευρά εφόσον θα υπάρχει και η επιλογή του Χαμάς στον πάγκο.

Αν ο Σεμέδο παίξει εκεί που τον έχουμε συνηθίσει, στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής και δεν είναι σε θέση να παίξει ο Σίμιτς, τότε δεν αποκλείεται να διατηρηθεί ο Φράνσον δεξιά.

Είναι τα πιθανότερα σενάρια στα ερωτηματικά που προκύπτουν αφού μάλλον στις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά για τον Ρέκνταλ.