Home TOP NEWS Τώρα αρχίζει να κρίνεται!

Τώρα αρχίζει να κρίνεται!


Καταθέσαμε την άποψη μας μερικές μέρες προηγουμένως για τον Ρέκνταλ. Ναι μεν αποτελεί καθαρά επιλογή του Γέσπερ Γιάνσον, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι λόγος για να ωθήσει τη διοίκηση σε τόσο πρόωρη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Από τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος, όπως μαθαίνουμε, έχει εκφράσει την πεποίθηση ότι μπορεί να φέρει την αγωνιστική αλλαγή στην ομάδα και θέλει πάρα πολύ να το προσπαθήσει, γιατί να μην πάρει την ευκαιρία;

Οι προηγούμενοι αγώνες και τα διαδοχικά ατυχή αποτελέσματα επίσης δεν μπορούν να αποτελέσουν κριτήριο για τις ικανότητες του. Δεν θεωρούμε ότι υπάρχει κάποιος που να το αμφισβητήσει αυτό. Και τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

Τώρα όμως η ομάδα γεμίζει. Ουσιαστικά με την Ανόρθωση απόντες θα είναι οι Αλιούμ και Μπασιρού, ενδεχομένως και ο Σίμιτς. Δεν θα αναφερθούμε στον Ουζόχο, ο οποίος δεν επηρεάζει τον καταρτισμό του πλάνου για τον αγώνα. Οπότε αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι κάτι εντυπωσιακά διαφορετικό στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, σε σχέση με το τελευταίο μας παιχνίδι. Εμείς πιστεύουμε ότι θα το δόυμε.

Όπως και να έχει ωστόσο, από τη στιγμή που ο Ρέκνταλ αρχίζει πλέον να έχει όλα τα όπλα στη φαρέτρα του περιμένοντας ακόμη μερικές επιστροφές, για παράδειγμα ο Αλιούμ θα είναι οκ με τον Εθνικό, τότε πρέπει πλέον να αρχίσει να κρίνεται σοβαρά.

Στον αγώνα με την Ανόρθωση κλείνει ένα μήνα στον πάγκο. Δεν είναι μεγάλο διάστημα, έχει όμως αρχίσει να δίνει στους παίκτες να καταλάβουν τι ζητά και να προσπαθεί να τους το εμφυσήσει.

Πήρε νίκη με τον Απόλλωνα, κέρδισε λίγο χρόνο, αν κολλήσει δεύτερη σε ντέρμπι την Παρασκευή τότε δημιουργεί για την ομάδα αλλά και για τον ίδιο πολύ καλύτερη προοπτική.