Home TOP NEWS Η απάντηση Παπασταύρου για τα “καβούρια” στην τσέπη: “Δεν ξέρω πόσα πρέπει...

Η απάντηση Παπασταύρου για τα “καβούρια” στην τσέπη: “Δεν ξέρω πόσα πρέπει να βάλω για να σταματήσουν αυτές οι βλακείες”

Ο Σταύρος Παπασταύρου στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο OFC TV σχολίασε ή καλύτερα απάντησε σε αυτούς που τον κατηγορούν ότι έχει καβούρια στην τσέπη και ότι δε βγάζει λεφτά.


Η σχετική τοποθέτηση:

“Δεν ξέρω πόσα πρέπει να βάλω για να σταματήσουν αυτές οι βλακείες. Σίγουρα δε θέλουμε να σπαταλάμε απλώς για να λέει ο κόσμος ότι βάλαμε πολλά λεφτά. Ξέρουμε πού είμαστε, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Σίγουρα δεν προσπαθούμε να ξοδέψουμε παραπάνω από τους υπόλοιπους γιατί ξοδεύουν άλλοι, αλλά δε λέω ποτέ στους υπεύθυνους ότι έχετε τόσα λεφτά, δεν έχετε παραπάνω. Έχουμε μπάτζετ, αλλά δεν έχουμε. Έχουμε το μπάτζετ, αλλά αλλάζει κάθε λίγο συνήθως πιο πάνω, δεν πάει πιο κάτω. Απλώς ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν και αν πράγματι αυτές οι επιλογές θα βοηθήσουν ή όχι.  Αυτά είναι τα καβούρια μας. Όταν θέλουμε κάποιους παίκτες επιμένω ότι πρέπει να βοηθήσουν, όχι απλώς για να καθησυχάσουμε κάποιους.”