Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με αυτοπεποίθηση αλλά και προσοχή

Με αυτοπεποίθηση αλλά και προσοχή

img_1824


Θέλει μεγάλη προσοχή το σημερινό παιχνίδι και το ξέρουν όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η Δόξα είναι μια δουλεμένη ομάδα με συγκεκριμένες πολύ καλές μονάδες ικανές να κάνουν τη ζημιά. Τολμούμε να πούμε πως μέχρι το παιχνίδι κόντρα στο Αποέλ, το σημερινό είναι το πιο δύσκολο και για αυτό το θεωρούμε κομβικής σημασίας.

Η Δόξα ήταν πέρσι η ομάδα που σκότωσε τα όνειρα μας για σερί και ανάκαμψη στο πρωτάθλημα, με κείνο το γκολ του Φερναντές στο 90. Ήταν επίσης η μόνη ομάδα που μας κέρδισε στα φιλικά παιχνίδια μετά την Ευρώπη, ενώ πριν 3 εβδομάδες υπενθύμισε την αξία της κερδίζοντας εκτός έδρας την Ανόρθωση. Όλα τα πιο πάνω στοιχεία, είναι ικανά να κτυπήσουν καμπανάκι κινδύνου στο πράσινο στρατόπεδο.

Βέβαια, για να μας πάρει Χ πέρσι και να μας κερδίσει στα φιλικά, σημαντικότερος παράγοντας δεν ήταν η απόδοση της Δόξας. Σημαντικότερος παράγοντας ήταν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έπαιξε σαν ΟΜΟΝΟΙΑ και έδωσε δικαιώματα! Οι πράσινοι του Σαβέφσκι είναι δίχως αμφιβολία η καλύτερη ομάδα από τις δύο. Θα μπουν στο παιχνίδι με αυτοπεποίθηση και πάθος και το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται αποκλειστικά από αυτούς! Προσοχή στη Δόξα λοιπόν, αλλά όχι υπερβολικός σεβασμός! ΟΜΟΝΟΙΑ μας λένε!