Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Η κακή μας παρουσία έκλεισε με γκολ για την Ανόρθωση στο...

Ημίχρονο: Η κακή μας παρουσία έκλεισε με γκολ για την Ανόρθωση στο τέλος


Θέλησε να κυκλοφορήσει τη μπάλα η ΟΜΟΝΟΙΑ στο ξεκίνημα όμως ήταν η Ανόρθωση που απείλησε πρώτη. Έδειχνε στο πρώτο διάστημα να έχει καλύτερα πατήματα στο γήπεδο η αντίπαλος μας και έφτανε εύκολα στην περιοχή μας. Αδυνατούσαμε να κρατήσουμε μπάλα, δεν μπορούσαμε να ασκήσουμε πίεση στην μπροστά στην αντίπαλη περιοχή με αποτέλεσμα το παιχνίδι να γίνεις μονόπλευρο.

Έπρεπε να περάσουν 20 λεπτά για να βγούμε με αξιώσεις μπροστά. Η καλή προϋπόθεση σε εκείνο το λεπτό δεν άλλαξε όμως την εικόνα μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αργή στο γήπεδο και προβλεπτή στις επιλογές της.

Η Ανόρθωση σκόραρε 4 λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου και πλέον τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήταν καλύτερη η αντίπαλος μας στο γήπεδο.

Η εμφάνιση της ομάδας είναι και απόψε απογοητευτική.

Να δούμε τι θα δούμε στο δεύτερο ημίχρονο…

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη καλή προϋπόθεση στο παιχνίδι ήταν για την Ανόρθωση στο 3ο λεπτό όταν ο Τσίκο πέρασε τον Μάθιους, μπήκε στη περιοχή, έκανε παράλληλο γύρισμα όμως δεν βρέθηκε επιθετικός να κάνει προβολή μπροστά στο τέρμα.

Στο 6ο λεπτό ο Ουαρίς πήρε μπάλα στη περιοχή, τελείωσε τη φάση με συρτό σουτ από δύσκολο σημείο και το οποίο κατέλειξε στον Φαμπιάνο.

Απειλήσαμε για πρώτη φορά στο 19ο λεπτό ύστερα από ανέβασμα του Νικόλα, την πάσα του στον Χαμάς, αυτός βρήκε στη περιοχή τον Μάθιους ο οποίο σέντραρε όμως ο Νικόλας μπροστά στο τέρμα δεν μπόρεσε να στείλει στην εστία τη μπάλα.

Στο 34ο λεπτό ο Χαραλάμπους εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από πλάγια θέση με τον Αρμπολέδα να αποκρούει.

Στο 41ο λεπτό έγινε λάθος από τον Στεπίνσκι πίσω από το κέντρο του γηπέδου, πήρε ο Μακούν ο οποίος βρήκε χώρο, έκανε σουτ, η μπάλα κτύπησε στον Φράνσον και πήγε στα δίκτυα.