Home TOP NEWS Ο Ρέκνταλ για το παιχνίδι, τις επιλογές του και την αποχώρηση Γέσπερ

Ο Ρέκνταλ για το παιχνίδι, τις επιλογές του και την αποχώρηση Γέσπερ


Μίλησε στη διάσκεψη τύπου μετά τον αγώνα ο Σιέτιλ Ρέκνταλ και είπε ενδιαφέροντα πράγματα.

Αναλυτικά:

Είμαι χαρούμενος με τη νίκη. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Δεν αρχίσαμε καλά, χάναμε τη μπάλα, δεχόμασταν αντεπιθέσεις. Προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε μετά το δεκαπεντάλεπτο, ήταν κλειστό το παιχνίδι, δεχθήκαμε ένα γκολ από κόντρα. Σημαντικό το ότι βρήκαμε λύσεις στο ημίχρονο, λέγοντας στους παίκτες ότι είναι καλοί, να μην πανικοβληθούν. Ο Μπέζους μπήκε αν και τραυματίας. Χθες δεν ήταν σίγουρο ότι θα έπαιζε. Του είπα να είναι στον πάγκο και πως θα τον χρησιμοποιούσα αν χρειαζόταν. Μπήκε και βοήθησε για τη νίκη. Θέλω να βλέπω την ομάδα να είναι ήρεμη όταν κρατάει τη μπάλα. Όπως είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, αυτή η ομάδα δείχνει να έχει μεγάλη καρδιά. Πρέπει να βελτιώσουμε το πλάνο μας στο παιχνίδι, να δυναμώσουμε ως σύνολο για να γίνουμε δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Θα το απολάυσουμε. Αύριο έχει προπόνηση, μετά ρεπό και θα προετοιμαστούμε στη συνέχεια για το παιχνίδι της Τετάρτης. Αυτή είναι η κατάσταση για την ώρα. 

Για τις επιλογές του: Υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα. Δεν θέλω να αλλάζω πολά στην άμυνα. Ο Μίλετιτς έκανε ΄δυο καλά παιχνίδια, ο Κουλιμπαλί επέστρεψε, ο Νικόλας έπαιξε καλά ως μπακ. Θέλουμε παίκτες που θέλουν να παίζουν και να το δείχνουν καθημερινά στην προπόνηση και να σπρώχνουν την ομάδα. Τώρα για την Τετάρτη ίσως αλλάξουμε λίγο. Οι παίκτες που αποδίδουν τα μέγιστα θα παίζουν περισσότερο. Ο Γιαν σε άλλη θέση πήγε καλά την περασμένη εβδομάδα. Τους χρειάζομαι όλους. 

Για το ότι είναι επιλογή του Γιάνσον και το ότι αποχώρησε ο Γέσπερ: Είμαι προπονητής και δεν είναι δουλιεά μου να αποφασίζω για άλλα πράγματα. Εγώ πρέπει να προπονώ τους παίκτες μου.