Home TOP NEWS Post Game: Ικανοποίηση για την επιτυχία, δουλειά σε ότι χρήζει βελτίωσης

Post Game: Ικανοποίηση για την επιτυχία, δουλειά σε ότι χρήζει βελτίωσης


Δύσκολα θα περίμενε κάποιος ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παρουσιάζονταν τόσο διαφορετική, μπαίνοντας χθες στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο. Η απογοητευτική εικόνα στα πρώτα 45′ του αγώνα άλλαξε με μία κίνηση. Η είσοδος του Μπέζους στο δεύτερο μέρος ήταν το κλειδί.

Είναι πολλά αυτά που κρατάμε από την χθεσινή επιτυχία στο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Είναι το πρώτο γκολ του Στεπίνσκι, είναι η επιστροφή του Κουλιμπαλί στο κέντρο της άμυνας που συνδυάστηκε με συμμετοχή σε γκολ και πολύ καλή παρουσία, είναι το ντεμπούτο Χαμάς, παρά το γεγονός ότι έδειξε να είναι εκτός ρυθμού, είναι το γκολ του Ανδρέου στο τέλος, το οποίο για λίγο δεν μέτρησε. Είναι σίγουρα η αλλαγή της απόδοσης στο δεύτερο μέρος που έφερε μία νίκη που μας δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξούμε και να μιλάμε για στόχους στο πρωτάθλημα.

Είναι βέβαια κι αυτά τα οποία πρέπει να κρατήσουμε ως αρνητικά. Την αδυναμία να κυκλοφορήσουμε μπάλα για ένα ολόκληρο ημίχρονο και σίγουρα κάποιες επιλογές του προπονητή στο ξεκίνημα που δεν μας βγήκαν. Κρίνουμε πως ίσως να βιάστηκε να ρίξει τον Χαμάς βασικό σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Η παρουσία του Φράνσον στο πρώτο μέρος στον κεντρικό διάδρομο δεν βοήθησε αν και βελτιώθηκε στην επανάληψη όταν πήγε στο δεξί φτερό. Το γεγονός ότι δεχόμαστε σε άλλο ένα παιχνίδι εύκολο γκολ.

Ο προπονητής εντόπισε τα πάντα και είναι αποφασισμένος να τα δουλέψει. Σίγουρα οι νίκες δίνουν χρόνο, ηρεμία, αυτοπεποίθηση και διατηρούν τις ελπίδες μας ζωντανές για κάτι καλό.

Το τρίποντο χθες μας ανέβασε στην 4η θέση και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα κλείσει η αγωνιστική.

Κλειδώσαμε την πρώτη εξάδα, όχι πως αυτό είναι κάτι σπουδαίο και τώρα μπορούμε να βλέπουμε προς τα πάνω στη βαθμολογία έχοντας μπροστά μας ένα βατό πρόγραμμα μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.