Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Είναι μια νίκη, που δίνει 3 βαθμούς”

Τόνι: “Είναι μια νίκη, που δίνει 3 βαθμούς”


Στην ευστοχία και στην αποτελεσματικότητα των παικτών του στάθηκε ο Τόνι Σαβέφσκι, μιλώντας στο τέλος στην δημοσιογραφική διάσκεψη των προπονητών. Προσπάθησε ωστόσο να προσγειώσει τους παίκτες του αφού φάνηκε πως και η Δόξα ήταν σε κακή ημέρα όπως είπε. Από την πλευρά του ο Λούκας Χατζηλούκας χαρακτήρισε εύκολη τη νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Σαβέφσκι: Το σκορ είναι πολύ μεγάλο και αδικεί τη Δόξα γιατί είναι μια καλή ομάδα. Ήμασταν πάρα πολύ αποτελεσματικοί στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε γκολ όλα τα σουτ. Μετά το 1-0 είχε και η Δόξα ευκαιρίες και μας έβαλε κάποια πίεση που θα μπορούσε να ισοφαρίσει. Ευτυχώς ήμασταν αποτελεσματικοί και εύστοχοι. Από το πρώτο ημίχρονο τελείωσε το παιχνίδι, ενώ και τα παιδιά από το πάγκο βοηθήσανε και πέτυχαν άλλα 2 γκολ. Είναι μια καλή νίκη με 3 βαθμούς και τίποτα παραπάνω. Να μην πετάμε στα σύννεφα, βρήκαμε σε κακή μέρα τη Δόξα και ήμασταν αποτελεσματικοί. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Θα προτιμούσα να κερδίζαμε τρία ματς με 2-0 παρά ένα με 6-0 αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες στιγμές σου δίνει παραπάνω, άλλες λιγότερα.

Χατζηλούκας: Ήταν μια εύκολη νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πάρα πολύ αποτελεσματική αλλά και πολύ καλή στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να σηκώσουμε το κεφάλι και να είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ για τι δίκαιη νίκη.