Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το σχόλιο στην εκπομπή “Match Preview” για το βίντεο με Χαμπουλλά –...

Το σχόλιο στην εκπομπή “Match Preview” για το βίντεο με Χαμπουλλά – “Άλλο η καζούρα κι άλλο να βρίζεις χυδαία…”

Τις προηγούμενες μέρες βγήκε στην δημοσιότητα βίντεο με τον πρόεδρο του Σωματείου της Ανόρθωησης, τον Ευγένιο Χαμπουλλά να βρίζει εν χορό μαζί με φίλους της Ανόρθωσης την ΟΜΟΝΟΙΑ σε πάρτι της Ανόρθωσης και οι παρουσιαστές της εκπομπής “Match Preview”, Γιώργος Σαζεΐδης και Σάββας Σταύρου σχολιάσαν το σχετικό βίντεο.


Την κουβέντα για το συγκεκριμένο βίντεο άνοιξε ο Σάββας Σταύρου αναφέροντας τα εξής: «Να πούμε ότι δεν μπούμε τόσο στον κόπο, θέλουμε να ασχολούμαστε με ουσιαστικά πράγματα. Απλά να πω ότι είναι λυπηρό, σε αυτή την εποχή που βιώνει το κυπριακό ποδόσφαιρο με τόση βία, προσπαθεί η πολιτεία και οι άλλοι φορείς να βρίσκουν λύσεις, να έρχονται οι παράγοντες ομάδων σε μια άκυρη περίσταση, σε ένα event διασκέδασης, απρόκλητα, ενώ έχει γύρω του ηλικιωμένους, παιδιά, να βρίζει».

Ο Γιώργος Σαζεΐδης πρόσθεσε: «Να πιάνει το μικρόφωνο και να δίνει το σύνθημα να βρίζουν οι οπαδοί».

Σάββας Σταύρου: «Θεωρώ ότι δεν μας κάμνει εντύπωση για τον συγκεκριμένο. Ζήσαμε κι άλλα περιστατικά από κοντά, έτυχε. Η απάντηση νομίζω σε αυτούς τους κύριους είναι αυτό που έγινε την προηγούμενη Παρασκευή, η μπάλα στο πλεχτό.

Γιώργος Σαζεΐδης: «Είπες το λίγο κομψά. Είναι αηδία αυτό το πράγμα. Μιλούμε για έναν άνθρωπο που εκτός από πρόεδρος της Ανόρθωσης, βουλευτής. Έκανε το κι άλλος πρόεδρος ομάδας, εν θα πω ποιας, ούλοι ξέρουν ποιος είναι. Και οι δυο συγκεκριμένοι επιτέθηκαν φραστικά εναντίον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δίνοντας το σύνθημα στον κόσμο να βρίσει την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αν δεν είναι κόμπλεξ αυτό το πράγμα, εγώ δεν μπορώ να το διατυπώσω διαφορετικά. Όχι μόνο έδωσε το σύνθημα ο συγκεκριμένος προχτές, αλλά το τραγουδούσε μαζί με τον κόσμο. Δηλαδή η αισχρότητα σε όλο της το μεγαλείο».

Γιώργος Σαζεΐδης: «Άλλο η καζούρα κι άλλο να βρίζεις χυδαία. Μια ομάδα που έχει τα διπλάσια πρωταθλήματα από εσένα».

Το βίντεο: