Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συνέχεια με τρεις αναμετρήσεις

Συνέχεια με τρεις αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]

Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται η δράση της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος CYTA.


Στις 19:00 θα έχουμε σέντρα σε όλους τους αγώνες οι οποίο θα γίνουν στο στάδιο “Αλφαμέγα” στην Λεμεσό, στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” και στο Δασάκι της Άχνας.

Στην Λεμεσό η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ. Οι “γαλαζοκίτρινοι” της Λεμεσού θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, απ’ την άλλη η ΑΕΚ θα ψάξει το “διπλό” και την επιστροφή στις νίκες μετά από δύο παιχνίδια.

Στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” θα γίνει άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, ο Απόλλωνα θα ψάξει το τρίποντο για να αυξήσει περισσότερο τις πιθανότητες για είσοδο στην πρώτη εξάδα.

Στο παιχνίδι όπου θα είναι στραμμένη αποκλειστικά η προσοχή μας η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αντιμετωπίσει στο Δασάκι της Άχνας τον Εθνικό Άχνας. Οι “πράσινοι” μετά τα θετικά αποτελέσματα με Απόλλωνα και Ανόρθωση θα ψάξουν ακόμη ένα σήμερα, απ’ την άλλη ο Εθνικός θα κυνηγήσει το τρίποντο για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

19:00 ΑΕΛ – ΑΕΚ (Cytavision)
19:00 Ανόρθωση – Απόλλωνας (Cablenet)
19:00 Εθνικός Άχνας – ΟΜΟΝΟΙΑ (Cytavision)

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Οθέλλος – Πάφος FC 0-3