Home TOP NEWS Post Game: Καμία βελτίωση… καμία δικαιολογία

Post Game: Καμία βελτίωση… καμία δικαιολογία


Είναι απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ χάνει βαθμούς σε ακόμα ένα παιχνίδι φέτος. Με έναν εκ των θεωρητικά μικρών, ο οποίος βέβαια στο γήπεδο κάθε άλλο παρά τέτοιος έδειχνε μπροστά μας, η ομάδα βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 πολύ νωρίς στο παιχνίδι και κατάφερε να φύγει από το Δασάκι με απώλειες, σε έναν αγώνα μάλιστα στον οποίο έπαιξε και με παίκτη περισσότερο για ένα μισάωρο.

Αυτό που θα παρακολουθούσαμε φάνηκε από το ξεκίνημα. Ο Εθνικός μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο, έχασε με το καλημέρα τεράστια ευκαιρία, δημιούργησε προϋποθέσεις νωρίς νωρίς, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάνει σε δύο τέρματα ως απάντηση στο δυνατό ξεκίνημα του αντιπάλου. Κι αντί να την δούμε να βγαίνει μπροστά για να σκοτώσει το παιχνίδι, έδωσε χώρο στον Εθνικό, ο οποίος αν και δεν έφτιαχνε φάσεις έδειχνε να είναι επικίνδυνος. Ήταν ωσάν να θεώρησαν οι παίκτες μας ότι το ματς τελείωσε στο 15ο λεπτό.

Το γκολ του Ηλία στο ξεκίνημα του β’ μέρους αναπτέρωσε τις ελπίδες των γηπεδούχων οι οποίοι το πάλεψαν μέχρι το τέλος, ακόμα και με το αριθμητικό τους μειονέκτημα και το γκολ ποίημα του Καμπρέρα ήρθε για να αποδώσει, αντικειμενικά ομιλούντες, ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν γεμάτη επιπολαιότητα χθες, γεμάτη λάθη και με επιλογές από τον πάγκο που ξεπερνούν κάθε λογική. Όντως αυτό που είπε ο προπονητής περί ηλιθίων γκολ ισχύει. Ο Λανγκ έκανε την αστοχία του ξανά, ενώ και ο Φαμπιάνο ενήργησε στο δεύτερο γκολ αψυχολόγητα. Από κει και πέρα όμως ο ίδιος ο προπονητής πως βοήθησε την ομάδα να διαχειριστεί τα υπέρ της δεδομένα στο παιχνίδι; Δεν έβλεπε ότι ο Εθνικός μας έβαζε συνεχώς πίεση, κρατώντας μάλιστα παραπάνω τη μπάλα; Και αυτή τη φορά δεν μπορεί να πει κάποιος ότι δεν είχε επιλογές πίσω του στον πάγκο για να προσαρμόσει ένα σχήμα με βάση τα δεδομένα.

Για ακόμα μία φορά φύγαμε από το γήπεδο με σκυμμένο κεφάλι. Ήταν βήμα πίσω η χθεσινή ισοπαλία, ήταν πλείγμα και στη ψυχολογία μας κι ενώ έχουμε μόλις δύο μέρες μέχρι τον επόμενο αγώνα, τον τελευταίο της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος με τον Οθέλλο.

Μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ πλέον να μπει και να είναι διεκδικητική στη δεύτερη φάση; Δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Παρουσιάζεται πλήρως αναξιόπιστη ενώ σε ότι αφορά στην απόδοση της, μάλλον βήματα προς τα πίσω κάνει παρά βελτιώνεται. Είχαμε αναφέρει πριν μερικές μέρες πως τώρα είναι η στιγμή για να κριθεί ο προπονητής, μετά και τις επιστροφές σημαντικών ποδοσφαιριστών. Ελέγχεται σίγουρα για τις επιλογές του ενώ ευθύνη έχουν, εννοείται και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.