Home TOP NEWS Ρέκνταλ: «Αξίζαμε τη νίκη όμως πρέπει να κερδίζουμε πιο εύκολα τα ματς»

Ρέκνταλ: «Αξίζαμε τη νίκη όμως πρέπει να κερδίζουμε πιο εύκολα τα ματς»


Μίλησε στη διάσκεψη τύπου ο Σιέτιλ Ρέκνταλ.

Είπε αναλυτικά:

«Δυσκολέψαμε τον εαυτό μας, χάσαμε πολλές ευκαιρίες στο α’ ημίχρονο. Σήμερα είχαμε παίκτες κουρασμένους από το ματς της Τετάρτης. Πήραμε βαθμούς και ενέργεια για τη συνέχεια, όμως κρατούσαμε ζωντανό την αντίπαλο όπως κάναμε και με τον Εθνικό. Πρέπει να μάθουμε να κοντρολάρουμε περισσότερο την μπάλα. Αξίζαμε τη νίκη, όμως πρέπει να κερδίζουμε πιο εύκολα τα ματς. Προστατεύσαμε το προβάδισμα μας, όχι όμως ακριβώς όπως θα θέλαμε. Όμως κάποιες μέρες έτσι είναι, πήραμε το τρίποντο και αυτό είναι σημαντικό. Ο Μπέζους σκόραρε ένα φανταστικό γκολ για μένα, υψηλής κλάσης, ανάμεσα σε τρεις παίκτες γύρισε το κορμί του και σκόραρε ένα υπέροχο γκολ».

«Η ομάδα δουλεύει σκληρά στο πλάνο μου σε επίθεση και άμυνα, αυτό πρέπει να το πάρουμε καλύτερα. Πρέπει να το κάνουμε αυτό συνολικά, έχουμε ατομική ποιότητα για να προκαλέσουμε προβλήματα στον αντίπαλο, όμως πρέπει να είμαστε δυνατή ομάδα και σύνολο, δεν είμαστε ακόμη στο σημείο που θα ήθελα. Σήμερα θα μπορούσαμε να τελειώσουμε καλύτερα τις φάσεις, όπως κάναμε και με την Ανόρθωση. Θέλουμε ακόμη χρόνο και δουλειά».

«Θα είναι πιο δύσκολα τα επόμενα ματς, θα είναι όλα ντέρμπι. Προσπαθώ να βρω την ιδανική εντεκάδα και την 4άδα στην άμυνα για τα πλέι οφ γι’ αυτό και η επιλογή του Παναγιώτου στα αριστερά. Σήμερα ο Μίλετιτς δεξιά τα πήγε καλά. Προσπαθούμε και για τους υπόλοιπους μέσω προπονήσεων να δουν τις θέσεις τους. 2-3 μέρες πριν από κάθε αγώνα προπονούνται σε συγκεκριμένο πλάνο».